constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Winterfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Winterfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Winterfeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Winterfeest organiseren

Wilt u een spetterend winterfeest organiseren, kerst vieren, terugblikken aan het einde van het jaar of juist het nieuwe inluiden? De schepen van Constant in Beweging zorgen ervoor dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw evenement. Of uw gasten nou medewerkers, klanten of andere relaties zijn, met een winterfeest op onze varende eventlocaties maakt u niet alleen plezier maar haalt u ook de o zo belangrijke banden met uw gasten aan. Winterfeest organiseren? Kies voor Constant in Beweging!

Winterfeest organiseren met Constant in Beweging

Ons gepassioneerde projectteam staat voor u klaar en vind het een eer om uw winterfeest te organiseren. Graag leren zij u en uw organisatie eerst goed kennen, omdat wij al onze evenementen afstemmen op uw bedrijfscultuur, waarden en doelstellingen. Wij geloven niet in standaard oplossingen en vinden dat ook een winterfeest als evenement een duidelijk communicatiemiddel is. Een middel met een duidelijke doelstelling waar wij ons medeverantwoordelijk voor voelen. Na die kennismaking stellen wij in overleg met u een concept op maat op,  waarvan wij ook de uitvoer van A tot Z voor onze rekening nemen.

Drie schitterende varende evenementenlocaties

Wij zijn de trotse eigenaar van drie spectaculaire schepen. Daarvan zijn Grace Kelly en Blue Rhapsody de schepen waar u niets meer aan hoeft te doen. Locaties waarvan u bij binnenkomst, wanneer u de locatie komt bekijken voor u een beslissing neemt, direct weet dat u uw evenement hier plaats wil laten vinden. Eerstgenoemde kan maximaal 250 gasten verwelkomen en is een luxe Yacht die doet denken aan het Monaco van de jaren '50. Blue Rhapsody is modern, luxe en groots en bevat alle moderne techniek die u aan boord wenst. Ons derde schip, Jules Verne, is de kameleon in onze vloot en kan volledig aangepast en omgebouwd worden naar uw wensen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring