constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementen
Op unieke eventlocaties
constantinbeweging-header-1500 - copy
Unieke evenementen
Op unieke eventlocaties
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementen
Op unieke eventlocaties
constantinbeweging-header-1500
Unieke evenementen
Op unieke eventlocaties
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementen
Op unieke eventlocaties
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementen
Op unieke eventlocaties
constantinbeweging-header-1500 - copy
Unieke evenementen
Op unieke eventlocaties
previous arrow
next arrow

Evenementenlocaties

Op zoek naar unieke evenementenlocatie? Aan boord van onze schepen organiseren wij de meest bijzondere (zakelijke) evenementen. Van een beurs tot aan een bedrijfsfeest en van een congres tot aan een jubileum. Groot voordeel van onze varende evenementenlocaties is dat zij daar zijn waar u ze nodig heeft. Onze Constant in Beweging schepen Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne komen naar u en uw gasten toe! Centraal zodat gasten vanuit het hele land ze kunnen bereiken, of juist in een specifieke omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De schepen

Blue Rhapsody is het schip dat speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden gebouwd. Het schip is groots, modern, luxe en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Ze is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Blue Rhapsody kan tot 600 gasten aan boord ontvangen.

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade. Het luxe partyschip beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Grace Kelly geeft met een capaciteit van 250 gasten een intieme setting voor ieder evenement.

Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water. Het stijlvolle interieur met panorama vensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten. Jules Verne is geschikt voor ieder zakelijk evenement tot 600 personen. Jules Verne is een kameleon op het gebied van beleving. Wij toveren het schip volledig om tot ze de uitstraling heeft die past bij uw evenement, doel, thema en merk.

Ligplaatsen

Wij hebben de beschikking over meer dan 150 ligplaatsen. Plaatsen in Nederland, België én Duitsland die onze kapiteins makkelijk weten te vinden en omgevingen die wij op ons duimpje kennen. Zo weten wij zeker dat onze ligplaatsen goed bereikbaar zijn; zowel qua parkeergelegenheid als met het openbaar vervoer. Wij zijn echter niet gebonden aan deze ligplaatsen en zoeken graag samen met u naar de meest geschikte aanlegplaats en vaarroute.

Evenementenlocaties Nederland

In onderstaand overzicht vindt u een greep uit onze locaties. Zoals u ziet zijn wij in heel Nederland, in alle provincies te vinden. Klik door op één van de provincies om een aantal van onze favoriete ligplaatsen te bekijken. Mist u een specifieke locatie op de kaart? Grote kans dat wij er alsnog kunnen komen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.