constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Eindejaarsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Eindejaarsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Eindejaarsfeest organiseren

Wilt u een eindejaarsfeest organiseren? Neem dan zeker één van onze varende evenementenlocaties in overweging en sluit het jaar af op een unieke en stijlvolle locatie. Of u nou een knallend eindejaarsfeest wilt om het jaar af te sluiten of juist het nieuwe jaar samen wilt inluiden, onze schepen bieden hiervoor het perfecte decor. Op onze schepen heerst een intieme sfeer dat voor memorabele momenten zorgt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van spetterende feesten, zorgen wij ervoor dat uw eindejaarsfeest tot in de puntjes is verzorgd.

Eindejaarsfeest organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging is dé eventpartner van zakelijke evenementen in Nederland. Wij nemen de organisatie volledig uit handen zodat ook u kunt genieten van uw evenement. Een eindejaarsfeest is meer dan alleen een feestelijke bijeenkomst. Een eindejaarsfeest staat voor samen terugblikken, het jaar afsluiten en naar de toekomst kijken. Wij vinden het belangrijk om u en uw organisatie goed te leren kennen zodat we uw evenement helemaal naar uw wens kunnen invullen. Wij ontwikkelen een concept dat volledig past bij de doelstellingen en cultuur van uw bedrijf. Van A tot Z ontzorgen wij u volledig zodat u zelf ook de tijd heeft om te genieten tijdens het evenement.

Eindejaarsfeest locatie

Onze vloot is 3 bijzondere schepen rijk. Elk schip kan op haar eigen manier invulling geven aan uw festiviteit. Kiest u voor een intiem feest tot 250 personen, dan past Grace Kelly daar perfect bij. Dit chique schip is een luxueus Yacht in Monaco-stijl. Voor grotere (maar niet minder intieme!) evenementen zijn Blue Rhapsody en Jules Verne het meest geschikt. Beide schepen kunnen tot 600 gasten verwelkomen. Blue Rhapsody is het nieuwste en modernste schip in onze vloot. Uniek aan de Jules Verne is dat het schip volledig is om te bouwen in ieder gewenst thema.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring