constantinbeweging-header-1500 - copy
Meeting organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Meeting organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Meeting organiseren

Wilt u een onderscheidende meeting organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw meeting is bij ons in goede handen: wij organiseren al meer dan 25 jaar onvergetelijke (zakelijke) evenementen, waaronder meetings. Wij zien een evenementen als een unieke gelegenheid om uw boodschap voor het voetlicht te brengen en om relaties te versterken. Onze drie schepen zijn dan ook uitermate geschikt om plaats te bieden aan een bijzondere varende meeting, die bij uw gasten in het geheugen gegrift zal worden. Neem direct vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meeting organiseren in samenwerking met Constant in Beweging

Wanneer wij u een voorstel mogen doen voor de invulling van uw meeting, sturen wij eerst aan op een oprechte kennismaking.  Dat doen we omdat ieder evenement in onze ogen een duidelijke doelstelling heeft. Pas als wij u en uw bedrijf écht hebben leren kennen, kunnen wij een concept uitschrijven dat volledig aansluit bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Wanneer akkoord, nemen wij u de organisatie volledig uit handen waardoor u alleen nog oog hoeft te hebben voor de inhoud en uw gasten. Van het vaarschema tot het budgetbeheer, wij regelen alles van A tot Z!

Meeting locatie? Bekijk onze schepen!

Met trots presenteren wij onze drie varende evenementenlocaties die bijzonder geschikt zijn voor uw meeting. Als eerste is daar Jules Verne, het schip dat al jaren aantoont decor te kunnen bieden voor alle soorten event concepten. Jules Verne is een varende kameleon die zijn gelijke niet kent; ze kan in ieder gewenst thema omgebouwd worden. Grace Kelly en Blue Rhapsody zijn de schepen waarvan u het bij binnenkomst direct zeker weet: uw evenement moet hier plaatsvinden én verder hoeft er niets meer aan boord te gebeuren. Ons oogappeltje Grace Kelly is een luxueus Yacht, volledig ingericht in jaren '50 Monaco stijl. Blue Rhapsody hebben we in 2019 volledig nieuw laten bouwen. Het is het modernste schip in de wateren van de Benelux. Klik hieronder door voor meer informatie!

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring