constantinbeweging-header-1500 - copy
Meeting organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Meeting organiseren bij
Constant in Beweging

Meeting organiseren

Wil je een onderscheidende meeting organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw meeting is bij ons in goede handen: wij organiseren al meer dan 25 jaar onvergetelijke (zakelijke) evenementen, waaronder meetings. Wij zien evenementen als een unieke gelegenheid om je boodschap voor het voetlicht te brengen en om relaties te versterken. Onze twee schepen zijn dan ook uitermate geschikt om plaats te bieden aan een bijzondere varende meeting, die bij jouw gasten in het geheugen gegrift zal worden. Neem direct vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meeting organiseren in samenwerking met Constant in Beweging

Wanneer wij je een voorstel mogen doen voor de invulling van de meeting, sturen wij eerst aan op een oprechte kennismaking.  Dat doen we omdat ieder evenement in onze ogen een duidelijke doelstelling heeft. Pas als wij jou en je bedrijf écht hebben leren kennen, kunnen wij een concept uitschrijven dat volledig aansluit bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen. Wanneer akkoord, nemen wij de organisatie volledig uit handen waardoor je alleen nog oog hoeft te hebben voor de inhoud en jouw gasten. Van het vaarschema tot het budgetbeheer, wij regelen alles van A tot Z!

Meeting locatie? Bekijk onze schepen!

Met trots presenteren wij onze varende evenementenlocaties die bijzonder geschikt zijn voor jouw meeting. Meer over onze schepen...