constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Feestelijke opening organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Feestelijke opening organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Feestelijke opening organiseren

Staat u op het punt een nieuw product, een nieuwe dienst of een nieuw bedrijf te lanceren en wilt u een feestelijke opening organiseren? Doe dat dan in samenwerking met Constant in Beweging! Al tientallen jaren organiseren wij de meest uiteenlopende (zakelijke) evenementen aan boord van onze schepen, waaronder spetterende feestelijke openingen. Zet uw merk direct goed op de kaart en verras uw doelgroep met een originele en gedenkwaardige feestelijke opening op het water. Niet alleen zal uw merk op een speciale manier onder de aandacht gebracht worden, een varend evenement staat garant voor een unieke herinnering bij uw gasten.

Feestelijke opening met Constant in Beweging

Wat voor evenement u ook wilt organiseren: Constant in Beweging is dé eventpartner die ervoor zorgt dat uw evenement een spraakmakende gelegenheid wordt. Dat doen we altijd met uw doelstellingen en waarden als leidraad. We willen dan ook graag eerst kennismaken met u en uw organisatie, zodat wij een concept kunnen schrijven dat precies aansluit bij die doelstellingen en waarden. Vervolgens nemen wij de volledige organisatie van uw evenement op ons, zodat u zich volledig kunt richten op de dag zelf.

Een externe locatie voor uw feestelijke opening? Bekijk onze schepen!

Wij hebben drie prachtige varende evenementenlocaties, welke afhankelijk van het aantal bezoekers van uw evenement, alle drie geschikt zijn voor een feestelijke opening. Met een maximale capaciteit van 300 personen is Grace Kelly het minst grote zusje in onze vloot, maar minder groots is ze daardoor niet. Met haar luxe uitstraling met een knipoog naar het Monaco van de jaren '50, steelt ze gegarandeerd de harten van uw gasten. Blue Rhapsody en Jules Verne zijn groter, en kunnen respectievelijk plaats bieden aan 650 en 600 personen. Eerstgenoemde is het meest moderne evenementenschip in de Nederlandse, Duitse en Belgische wateren terwijl Jules Verne een varende kameleon is die volledig omgebouwd kan worden naar de uitstraling die u voor ogen heeft.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring