constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Utrecht

Centraal gelegen en zo dus altijd goed bereikbaar! Wie op zoek is naar een evenementenlocatie voor een bijeenkomst met mensen uit héél Nederland komt al snel uit in de provincie Utrecht. Heeft u de standaard-locaties echter al wel een beetje gezien? Kies dan voor één van de schepen van Constant in Beweging. Stap af van de platgereden paden aan land en kies voor een écht gedenkwaardige herinnering. In Utrecht kunnen wij bij tientallen goed bereikbare en tot de verbeelding sprekende aanlegplaatsen aanleggen. Evenementenlocatie Utrecht? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Evenementen Utrecht

Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben, weten we precies wat het inhoudt om een goed evenement te organiseren. Wij zien evenementen anno nu als belangrijke communicatiemomenten. Momenten die niet alleen maar 'voor de leuk' worden georganiseerd, maar die een duidelijke communicatiedoelstelling hebben. Daarom willen wij u en uw bedrijf eerst goed leren kennen. Met die kennis kunnen wij een passend en creatief concept uitschrijven dat past bij uw doelstellingen en cultuur. Vervolgens nemen wij u alle gewenste onderdelen van de organisatie van het evenement uit handen. Of het nu gaat om een eindejaarsfeest, een expo, een seminar of een feestelijke opening; bij Constant in Beweging zit u goed!

Partyboot Utrecht

Wij spreken bij Constant in Beweging van varende evenementenlocaties als we het hebben over onze schepen, omdat ze meer zijn dan slechts partyboten alléén. Ze zijn geschikt voor alle soorten grote en kleinere evenementen, van beurs tot productpresentatie. Ze kunnen dus óók dienen als partyboot voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, teambuildings,  jubilea en themafeesten. In het overzicht hieronder ziet u een aantal mogelijke opstapplekken in de provincie Utrecht. Had u een andere plaats bedacht? Neem vooral contact met ons op!

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?