constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Limburg

Ook in Limburg ontvangt u uw gasten tijdens een gedenkwaardig evenement op één van onze schepen. De mobiliteit van onze schepen zorgt ervoor dat we zo'n beetje heel Nederland kunnen bereiken, en zorgt direct voor een constant veranderend decor tijdens uw evenement. Wij weten altijd een goede aanlegplaats te vinden voor uw evenement, waarbij de reistijd voor uw gasten beperkt is en er immer nagedacht is voor een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Evenementenlocatie Limburg? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement met ons te bespreken.

Evenementen Limburg

Met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van unieke en spectaculaire (zakelijke) evenementen is Constant in Beweging uw beste eventpartner. Van congres tot themafeest, wij maken van ieder evenement een gedenkwaardig moment voor al uw gasten. Ieder evenement benaderen wij daarbij als maatwerk. We willen u en uw doelgroep leren kennen zodat we een concept kunnen uitschrijven dat past bij uw merk, bedrijfscultuur en doelstellingen. Vervolgens kunt u de volledige organisatie van uw evenement aan ons overlaten. Of het nu gaat om het ontvangst op één van onze schepen, het eten, de uitnodigingen of het entertainment; in overleg met u vinden wij altijd een passende oplossing!

Partyboot Limburg

Op zoek naar een Partyboot Limburg? De gedenkwaardige bedrijfsfeesten van Constant in Beweging komen naar u toe! Voor uw jubilea, themafeesten, personeelsfeesten en familiedagen komen wij  naar de locatie die u voor ogen heeft. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Evenementenlocaties Limburg

In onderstaand overzicht ziet u een greep uit de mogelijke ligplaatsen. Staat uw stad er niet bij? Waarschijnlijk kunnen wij wel bij u in de buurt komen. Neem contact op om de opties door te bespreken!

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?