constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Conferentie organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Conferentie organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Conferentie organiseren

Bent u van plan een conferentie te organiseren? Dan is de keuze voor de locatie belangrijk! Deze moet origineel, inspirerend en goed bereikbaar zijn. Laat kaders én kade achter u en kies voor een varende locatie voor uw conferentie. Ongeacht het thema van uw conferentie, de intieme sfeer op onze schepen zorgt voor een optimale setting om ideeën uit te wisselen en gedachten te vormen. In een steeds veranderend decor van elkaar leren en tussendoor uitwaaien op het topdeck van Blue Rhapsody, Grace Kelly of Jules Verne; op onze schepen kan het allemaal. Een conferentie op het water: een bijzondere ervaring.

Conferentie organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging is al meer dan 25 jaar specialist in het organiseren van zakelijke evenementen op het water. Events die stuk voor stuk kwalitatief hoogstaand, gedenkwaardig en onderscheidend zijn. Voordat u aan boord komt op één van onze 3 varende evenementenlocaties, willen we eerst goed kennis maken u en uw bedrijf. Waarom organiseert u een conferentie en wat wilt u daarmee bereiken? Wij voelen ons namelijk medeverantwoordelijk voor het behalen van deze doelstellingen. Indien u dat wenst, kunnen we de gehele organisatie van uw conferentie van A tot Z verzorgen.

Conferentie locatie? 3 prachtige schepen

Met Blue Rhapsody, Jules Verne en Grace Kelly hebben wij drie bijzondere schepen. Schepen die op eigen wijze bijdragen aan het succes van uw evenement. De Grace Kelly is een chique, luxueus Yacht in Monaco-stijl en kan tot 250 gasten aan boord ontvangen. De Jules Verne is een echte kameleon en is aan te passen naar ieder denkbaar thema, en biedt plaats aan maximaal 600 gasten.

 

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring