constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Teambuilding organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Teambuilding organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Teambuilding organiseren

Wil je teambuilding organiseren? Er zijn geen locaties die meer mogelijkheden bieden voor een teambuildingsdag dan onze varende evenementenlocaties. Samenwerken en het verstevigen van onderlinge relaties staan centraal bij een teambuildingsdag. Zie je het al voor je? Binnenboord werk je aan een dynamisch teambuildingsprogramma, terwijl jouw gasten in de pauzes uitwaaien op het topdeck, genietend van het voorbijtrekkende uitzicht. Een schip geeft per definitie een intieme setting; jouw gasten zijn namelijk gezamenlijk aan boord totdat er weer aangemeerd wordt. Alleen al dat gegeven zorgt voor een versterking van de band tussen jouw werknemers.

Teambuilding organiseren met Constant in Beweging

In een persoonlijk gesprek informeren we je graag over de mogelijkheden van teambuildings op onze schepen. Goed om te weten is dat wij je in ieder geval volledig ontzorgen. De organisatie van jouw evenement nemen we volledig uit handen zodat je alleen maar oog hoeft te hebben voor jouw gasten. Wij zorgen voor een concept dat 100% past bij jou, jouw organisatie en jouw doelstellingen. Dit doen we door uitgebreid kennis te maken en heldere doelen voor het evenement te formuleren. Doelen waar wij ons medeverantwoordelijk voor voelen en waar wij ons aan committeren.

Teambuilding op schip

Onze vloot bestaat uit schepen die elk met hun eigen karakteristieken bijdragen aan de compositie van jouw teambuilding. Voor groepen tot wel 600 mensen. Lees hier meer over onze schepen.