constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Teambuilding organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Teambuilding organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Teambuilding organiseren

Wilt u teambuilding organiseren? Er zijn geen locaties die meer mogelijkheden bieden voor een teambuildingsdag dan onze varende evenementenlocaties. Samenwerken en het verstevigen van onderlinge relaties staan centraal bij een teambuildingsdag. Ziet u het al voor u? Binnenboord werkt u aan een dynamisch teambuildingsprogramma, terwijl uw gasten in de pauzes uitwaaien op het topdeck, genietend van het voorbijtrekkende uitzicht. Een schip geeft per definitie een intieme setting; uw gasten zijn namelijk gezamenlijk aan boord totdat er weer aangemeerd wordt. Alleen al dat gegeven zorgt voor een versterking van de band tussen uw werknemers.

Teambuilding organiseren met Constant in Beweging

In een persoonlijk gesprek informeren we u graag over de mogelijkheden van teambuildings op onze schepen. Goed om te weten is dat wij u in ieder geval volledig ontzorgen. De organisatie van uw evenement nemen we volledig uit handen zodat u alleen maar oog hoeft te hebben voor uw gasten. Wij zorgen voor een concept dat 100% past bij u, uw organisatie en uw doelstellingen. Dit doen we door uitgebreid kennis te maken en heldere doelen voor het evenement te formuleren. Doelen waar wij ons medeverantwoordelijk voor voelen en waar wij ons aan committeren.

Teambuilding op boot

Onze vloot bestaat uit drie prestigieuze schepen die elk met hun eigen karakteristieken bijdragen aan de compositie van uw teambuilding. Kiest u voor een compactere, intieme setting, bekijk dan zeker onze gracieuze Grace Kelly. Dit luxueuze Yacht in Monaco-stijl biedt de mogelijkheid om 250 gasten te verwelkomen. Jules Verne is het beste te omschrijven als varende kameleon. Het decor aan boord is om te bouwen tot ieder thema dat u voor ogen heeft. Blue Rhapsody is een fonkelnieuw en modern schip vol hedendaagse vernuftigheden. Zowel Jules Verne als Blue Rhapsody kunnen tot 600 gasten herbergen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring