constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Drenthe

Evenementenlocatie Drenthe? Grote voordelen van varende evenementenlocaties zij dat zij dáár zijn waar u wilt. Hoewel dat lastig is in de provincie Drenthe - de provincie is praktisch onbereikbaar voor de binnenvaart - kunnen wij vaak wel afmeren aan de grenzen van Drenthe. Hierdoor blijft de reistijd voor uw gasten beperkt, en biedt u ze alsnog een onvergetelijke dag aan. Een evenement waarbij het constant veranderende decor voor altijd in het geheugen gegrift zal zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Evenementen Drenthe

Wij hebben een ruime ervaring van meer dan 25 jaar in het organiseren van (zakelijke) evenementen. Bedrijfsfeesten en diners, maar ook aan volledige beurzen, expo's en productpresentaties. In die jaren hebben wij de expertise opgebouwd die ons in staat stelt om u uw evenement van A tot Z uit handen te nemen. Eerst maken we echter graag kennis met uw bedrijf, waarna we een concept uitwerken dat naadloos aansluit op uw doelstellingen en bedrijfscultuur. Onze visie is dat een evenement geen eenmalige happening is die slechts 'voor de lol' wordt georganiseerd, maar een belangrijk communicatiemoment voor uw organisatie.

Partyboot Drenthe

Onze schepen kunnen  ingezet worden als partyboot, ondanks het feit dat ze eigenlijk veel meer zijn dan dat. Onze varende evenementenlocaties bieden een perfect decor voor uw bedrijfsfeest, jubileum of themafeest. Ze bieden de perfecte omgeving om de band met medewerkers, opdrachtgevers of andere relaties extra te versterken, en om uw merk nog eens extra op de kaart te zetten. Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken!