Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow
Slider

Bedrijfsevenement organiseren

Wilt u een bedrijfsevenement organiseren? Zakelijke evenementen organiseert u in samenwerking met Constant in Beweging. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring zijn wij zeer bedreven in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen die u helpen met het op de kaart zetten van uw merk. Onze projectmanagers verrassen u graag met hun creatieve concepten, waarin wij uw merk, cultuur en doelstellingen centraal zetten. Of het nu gaat om een bescheiden bijeenkomst of een meerdaags event, ons evenemententeam zorgt ervoor dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd.

Heldere doelstellingen

Evenementen zijn tegenwoordig belangrijke communicatiemomenten geworden, met een duidelijke meetbare doelstelling. Niet meer zomaar een diner, beurs of feest, maar een onvergetelijk moment waarbij gasten een duidelijke boodschap meekrijgen. Onze varende locaties dragen bij aan het behalen van uw doelstellingen. Het samenzijn op een schip zorgt voor bijzondere ontmoetingen die een gedenkwaardig evenement garanderen.

 

Op maat

Ieder zakelijk evenement begint met een goed gesprek. Wij willen eerst uw wensen, doelstellingen en bedrijfscultuur leren kennen voordat wij een creatief concept uitschrijven. Ieder evenement is maatwerk waarbij we iets neerzetten dat past bij uw bedrijf. Een evenement dat wij van A tot Z kunnen organiseren doordat wij, naast onze nautische crew, beschikken over een eigen keuken en horecateam, projectmanagers en partymanagers. Van het eten tot de conceptontwikkeling en van de uitnodigingen tot het budgetbeheer; bij ons is het in goede handen.

Bekijk de mogelijkheden

In onderstaand overzicht kunt u doorklikken en een greep uit de mogelijkheden bekijken. Heeft u een ander soort evenement in gedachten? Neem vooral contact met ons op!

Welk bedrijfsevenement wilt u organiseren?