Bedrijfsevenement organiseren? Een zakelijk event op het water.
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Bedrijfsevenement organiseren

Wilt u een bedrijfsevenement organiseren op een bijzondere locatie in Nederland, België of Duitsland? Zakelijke evenementen in samenwerking met Constant in Beweging bieden u een bijzonder concept, namelijk aan boord van een van onze schepen. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring zijn wij zeer bedreven in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen die u helpen met het op de kaart zetten van uw merk. Onze projectmanagers verrassen u graag met hun creatieve concepten, waarin wij uw merk, cultuur en doelstellingen centraal zetten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement met een bescheiden bijeenkomst of een meerdaags event, ons evenemententeam zorgt ervoor dat elk detail aan boord van het schip tot in de puntjes is verzorgd.

Heldere doelstellingen

Evenementen zijn tegenwoordig belangrijke communicatiemomenten geworden, met een duidelijke meetbare doelstelling. Niet meer zomaar een diner, beurs of feest, maar een onvergetelijk moment waarbij gasten een duidelijke boodschap meekrijgen tijdens een bedrijfsevenement. Onze varende locaties dragen bij aan het behalen van uw doelstellingen. Het samenzijn tijdens een zakelijk event op een schip zorgt voor bijzondere ontmoetingen die een gedenkwaardig evenement garanderen.

Op maat

Ieder zakelijk evenement begint met een goed gesprek. Wij willen eerst uw wensen, doelstellingen en bedrijfscultuur leren kennen voordat wij een creatief concept voor uw bedrijfsevenement uitschrijven. Ieder evenement is maatwerk waarbij we iets neerzetten dat past bij uw bedrijf. Een evenement dat wij van A tot Z kunnen organiseren doordat wij, naast onze nautische crew, aan boord beschikken over een eigen keuken en horecateam, projectmanagers en partymanagers. Van het eten, de benodigde apparatuur tot de conceptontwikkeling en van de uitnodigingen tot het budgetbeheer; bij ons is uw bedrijfsevenement op het water in goede handen.

Bekijk de mogelijkheden

In onderstaand overzicht kunt u doorklikken en een greep uit de mogelijkheden voor zakelijke events aan boord van onze schepen bekijken. Heeft u een ander soort bedrijfsevenement in gedachten? Neem vooral contact met ons op!

Welk bedrijfsevenement wilt u organiseren?