





Culinair avontuur aan boord
Een van de meest succesbepalende onderdelen van een evenement is het eten. Het is waar uw gasten als eerste over napraten. Wat bepaalt of ze een goed gevoel overhouden aan uw evenement of niet. Ons team is zich hiervan bewust en heeft culinair genieten dan ook zeer hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat uw gasten een culinaire beleving hebben waar nog dagen over gesproken wordt!
Buiten gebaande paden
Aan boord van onze schepen organiseren wij het liefst evenementen die buiten de gebaande paden gaan. Hetzelfde geldt voor ons eten. Of u nu kiest voor een uitgebreid lunchbuffet, een maaltijdvervangend garnituur of een exquise diner: ons keukenteam zoekt altijd de grenzen op waarbij we rekening houden met de smaak van uw gasten en de seizoenen.








Eigen chefs
Cateren doen we niet, maar koken doen we maar al te graag! Om aan onze eigen kwaliteitsnormen te voldoen, zorgen we ervoor dat ieder gerecht dat op tafel komt door onszelf is gecreëerd. Onze chefkoks werken alleen met de beste verse producten. Wij werken seizoen- en streekgebonden en doen zoveel mogelijk een beroep op kleine regionale leveranciers.
Wat u lekker vindt
Wij werken niet met standaard foodboeken. Wij willen weten wat uw gasten lekker vinden. Op basis daarvan doen we u graag een voorstel met een foodconcept dat past bij uw smaak, merk en doelstellingen. Daarbij durven wij te denken vanuit een ander perspectief. Origineel en creatief, in smaak én presentatie. Dit hoeft overigens niet altijd duur of exclusief te zijn. Het bijzondere zit ‘m wat ons betreft in de verrassende combinatie van ingrediënten: het samenspel van voedsel en decor en het op bijzondere wijze presenteren van de eenvoudigste gerechten.
Onze food geboden
Met veel zorg en creativiteit werkt ons eigen culinaire team telkens weer aan mooie, bijzondere cateringconcepten. Mooi vanuit eenvoud, puur vanuit kwaliteit.
- Onze gerechten zijn origineel, creatief en vooral heel erg lekker. Presentatie en verzorging staan daarbij hoog in het vaandel.
- Wij staan voor eerlijk en vers, tot stand gekomen met respect voor de natuur waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen.
- Wij maken zo veel mogelijk gebruik van streekgebonden producten en kleine, lokale leveranciers.
- Wij denken vanuit een ander perspectief aan een doordacht concept.
- Wij werken op locatie met selectief gekozen bedrijven, die een onderdeel zijn van het concept.
- Wij hebben een geheel eigen stijl als het op de ‘wereldkeuken’ aankomt.
- Wij benaderen eventcatering anders. Wij denken én doen anders.
- Wij willen door middel van concept, presentatie en service ‘food’ weer een beleving laten worden en een bewustwording teweegbrengen op dit gebied.
- De concepten worden op maat geschreven.