constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Seminar organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Seminar organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Seminar organiseren

Wilt u een inspirerend seminar organiseren op een net zo inspirerende locatie? Dan bent u aangekomen bij de juiste eventpartner! De intieme sfeer op onze schepen zorgt voor de ideale setting om kennis te delen, te inspireren en te ontmoeten. De schepen in onze vloot zijn geschikt voor de grote en kleinere seminars, en bieden voldoende ruimte voor meerdere lezingen en workshops. Dat alles, terwijl u in de pauzes samen uitwaait op het buitendeck en geniet van het decor dat aan u voorbijtrekt. Een gedenkwaardig seminar organiseren? Constant in Beweging is hier voor u!

Seminar organiseren met Constant in Beweging

In onze ogen is een seminar meer dan een verzameling lezingen en workshops. Een seminar is een belangrijk communicatiemoment, waarbij het op inspirerende wijze delen van kennis en elkaar ontmoeten hand in hand gaan. Wanneer u met ons samen gaat werken, stellen we het op prijs om elkaar in de eerste fase eerst écht goed te leren kennen. Op die manier zorgen wij ervoor dat we een concept kunnen schrijven dat 100% aansluit bij uw cultuur en de doelstellingen van uw seminar. Vervolgens ontzorgen wij u volledig zodat u zich alleen hoeft te richten op uw gasten en de inhoud van uw seminar. Daar hebben wij immers de kennis en de materialen voor. 

Seminar locatie? Bekijk onze varende evenementenlocaties!

Blue Rhapsody en Jules Verne zijn bij uitstek geschikte locaties voor de grotere seminars. Blue Rhapsody is de nieuwste trots in onze vloot. Dit schip hebben we in 2018 en 2019 laten bouwen als het modernste evenementenschip in de Nederlandse, Belgische en Duitse wateren. Deze plug-and-play locatie biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van audiovisuele techniek, en zorgt met haar imposante uiterlijk voor meerdere wow-momenten bij uw gasten. Jules Verne vaart al heel wat jaren langer mee, en heeft zich lang en breed bewezen als multifunctioneel evenementenschip. Jules Verne is namelijk volledig om te bouwen naar ieder gewenst thema voor uw seminar. Grace Kelly is ons oogappeltje van de vloot. Ze kan wat minder mensen ontvangen dan Jules Verne en Blue Rhapsody, maar zorgt met haar unieke, luxueuze en chique uitstraling gegarandeerd voor een intieme sfeer aan boord.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring