constantinbeweging-header-1500
Evenementenbureau
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Evenementenbureau
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Evenementenbureau
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Evenementenbureau Constant in Beweging

Wist u dat wij niet alleen de perfecte locaties voor uw bedrijfsevenement hebben, maar u ook volledig kunnen ontzorgen? Sinds jaar en dag beschikken wij over ons eigen, full-service evenementenbureau. Met meer dan 25 jaar ervaring kent het organiseren van evenementen geen geheimen meer voor ons projectteam. De eventbranche zit in onze genen en wij zijn dan ook in staat uw evenement van A tot Z te organiseren. Niet voor niets werd ons werk al bekroond met meerdere Gouden Giraffes. Of het nu gaat om het uitschrijven van een uniek, vernieuwend en onderscheidend concept, het uitnodigingstraject, de culinaire invulling of het entertainment: wij adviseren u graag en nemen u al het werk uit handen.

Evenementenbureau Arnhem

In Arnhem bevinden zich onze roots. Onze hoofdvestiging bevindt zich aan de prachtige Rijnkade. Hier werkt ons projectteam vanaf ons kantoorschip aan de mooiste evenementen op Jules Verne en Blue Rhapsody. Ook laatstgenoemde heeft hier vanaf de zomer van 2019 haar thuishaven. Al meer dan 25 jaar worden vanuit hier de meest spectaculaire en onderscheidende zakelijke evenementen georganiseerd.

Evenementenbureau Rotterdam

Ook in Rotterdam houden wij kantoor. Vanuit hier worden de evenementen aan boord van Grace Kelly georganiseerd, die hier overigens zelf ook haar thuishaven heeft. Grace Kelly is het mooiste jacht dat door de Rotterdamse havens vaart, en is dan ook onlosmakelijk verbonden met de stad. Dat betekent echter niet dat ze uitsluitend in Rotterdam vaart: al onze schepen kunnen onze meer dan 150 ligplaatsen in Nederland, Duitsland en België bereiken.