constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Service tot bij de auto
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
previous arrow
next arrow

Maak kennis met de crew van Grace Kelly

Onze mensen staan met open armen klaar om u en uw gasten te ontvangen. Iedereen heeft op de schepen van Constant in Beweging dan ook een dubbele rol. Van chef-kok tot kapitein: iedereen aan boord is in de eerste plaats gastheer of gastvrouw voor de gasten van uw evenement. Grace Kelly heeft een aantal vaste gezichten, mensen die zich verantwoordelijk voelen voor een goed verloop van uw evenement. Hieronder maakt u kennis met ze.

← Terug naar Grace Kelly

Linda – Kapitein

“Ik ben blij dat mensen zich vrij voelen om ook een kijkje in de stuurhut te nemen. Het is leuk om met veel verschillende mensen te praten, vaak over het varen, maar soms ook over totaal andere onderwerpen. Ook mijn collega’s maken het werk extra leuk. De vaste crew, maar ook de parttimers. Iedereen doet iedere keer weer zijn uiterste best om er zo’n mooi mogelijk event van te maken voor de gasten, terwijl ze zelf ook plezier hebben.

Bij Constant in Beweging is iedere dag anders. Van het onderhouden van motoren tot het zemen van ramen: het is heerlijk om aan boord bezig te zijn met de verschillende werkzaamheden. Het leukste blijft echter om gasten te mogen ontvangen en ze te zien genieten tijdens een evenement. Wat dat betreft is het ook een heel dankbaar beroep: we krijgen regelmatig complimenten over het schip en de evenementen.”

Jelle – Partymanager

“Ik heb elke dag zin om naar mijn werk te gaan! Ik geniet namelijk ontzettend van het ontzorgen van de gasten aan boord. Ik ben tevreden wanneer je opdrachtgevers het werk uit handen neemt, en je ze ziet ontspannen zodat ze zelf ook kunnen genieten van hun eigen evenement.

Wat werken als partymanager bij Constant in Beweging bijzonder maakt? De combinatie van de mooie en bijzondere evenementen die we organiseren, de samenwerking met de crew en natuurlijk het varen zelf. Of we nou de wateren bevaren die we al best vaak hebben gezien of onderweg zijn naar een ligplaats in een stad waar we minder vaak of nooit zijn: Grace Kelly zelf blijft een inspirerende werkplek.”

Dirk – Chef-kok

“Ieder evenement is anders. Dat maakt dat werken bij Constant in Beweging nooit saai is. Een andere locatie, ander entertainment en andere gasten: geen dag is hetzelfde. Daarbij is het heerlijk om op zo’n mooi schip als Grace Kelly te mogen werken. Het bereiden van verschillende foodconcepten (voor ieder evenement koken we wat de opdrachtgever en haar gasten lekker vinden) blijft altijd een uitdaging die ik graag met beide handen aanpak: ik vind het heerlijk om te doen.

Door onze open keuken is het heel leuk om tijdens de evenementen al meteen feedback van gasten te krijgen. Dat geeft echt enorm veel voldoening. Wat betreft mijn collega’s: aan boord vormen wij écht een team dat heel goed samenwerkt. Iedereen weet wat hij of zij moet doen om elk feest een succes te laten zijn, waardoor alle gasten blij en voldaan van boord gaan. Ik hoop hier dan ook nog vele jaren met plezier te mogen werken!”