Workshops bij
Constant in Beweging
Slider

Workshop geven

Wilt u een workshop geven? Onze varende evenementenlocaties bieden de perfecte locatie voor het geven van een of meerdere workshops. Niet alleen is de iedere seconde veranderende omgeving een enorme bron van inspiratie, doordat deelnemers ‘vast’ zitten aan boord ontstaat een unieke, intieme sfeer waarin samenwerken en ideeën opdoen als vanzelf gaat. De bemanning van Grace Kelly, Jules Verne en Blue Rhapsody staat klaar om uw gasten aan boord te verwelkomen en een inspirerende dag te bezorgen.

Workshop organiseren met Constant in Beweging

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek verder over de mogelijkheden van een varende workshop. U volledig ontzorgen is wat wij in ieder geval doen. Wij nemen de organisatie van uw evenement van A tot Z over, waardoor u zich volledig kunt richten op uw gasten en deelnemers. Om die organisatie van u over te nemen, willen wij eerst graag kennis maken met uw organisatie. In onze visie heeft ieder evenement, dus ook een workshop, een heldere doelstelling. Door u eerst goed te leren kennen, kunnen wij een concept opstellen dat aansluit bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Workshop geven: drie geschikte locaties

Afhankelijk van het aantal deelnemers dat u voor uw workshop(s) in gedachten heeft, hebben wij meerdere geschikte locaties tot onze beschikking. Grace Kelly is het meest intieme schip dat wij tot onze beschikking hebben, en de perfecte optie voor een kleinschaligere workshop tot 100 personen. Jules Verne en Blue Rhapsody zijn geschikt voor grotere workshopdagen, en kunnen respectievelijk 200 en 250 gasten herbergen. Kijk hieronder voor meer informatie over de schepen!

 

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring