constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Congres organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Congres organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Congres organiseren

Wilt u een congres organiseren? Er is geen locatie inspiratievoller dan de schepen van Constant in Beweging. Stap af van de gebaande paden en kies voor een varend congres. Doe nieuw inzichten op terwijl een continu veranderend decor aan u voorbijtrekt. Het maakt niet uit welk thema er tijdens uw congres centraal staat, de intieme sfeer op onze schepen zorgt ervoor dat kennisuitwisseling een natuurlijk proces is. Kom nader tot elkaar, deel ideeën en waai tegelijkertijd uit op het topdeck van Blue Rhapsody, Grace Kelly of Jules Verne. Een congres te water: het maakt het nét even unieker.

Congres organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging is dé partner op het gebied van zakelijke evenementen. Dankzij meer dan 25 jaar eventervaring weten wij de meest gedenkwaardige bedrijfsevenementen en congressen neer te zetten op onze 3 varende evenementenlocaties. Elk congres begint bij ons met een kennismaking met u en uw bedrijf. Een congres heeft in onze visie een duidelijke doelstelling, een doelstelling waar wij ons medeverantwoordelijk voor voelen. In overleg met u stellen wij een concept en draaiboek op en leggen vast welk materiaal er nodig is. Desgewenst kunnen wij ook de volledige organisatie van het congres op ons nemen.

Congres locatie? Bekijk onze schepen!

Met Blue Rhapsody, Jules Verne en Grace Kelly hebben wij drie bijzondere schepen, die elk op hun eigen manier bijdragen aan de compositie van uw evenement. Grace Kelly is ons meest intieme schip, een chique, luxueus Yacht in Monaco-stijl dat zo’n 300 gasten aan boord kan verwelkomen. Blue Rhapsody is het nieuwste schip in onze vloot, en biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van techniek. Met dit stijlvolle, moderne en iconische schip is uw evenement gegarandeerd een succes. Blue Rhapsody biedt plaats aan 600 gasten. Onze derde varende eventlocatie is Jules Verne. Dit schip is volledig om te bouwen in ieder gewenst thema, en biedt plaats aan ongeveer 600 gasten.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring