constantinbeweging-header-1500 - copy
Productlancering organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Productlancering organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Productlancering organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Lancering organiseren

Wilt u een onvergetelijke lancering organiseren? Wilt u zich ervan verzekeren dat uw nieuwe product perfect in de markt wordt gezet? Organiseer dan uw productlancering in samenwerking met Constant in Beweging! In de  25 jaar dat wij  bedrijfsevenementen organiseren hebben wij al vele merken geholpen met het op spetterende wijze lanceren van een nieuw product. Onze drie varende evenementenlocaties bieden zelf al het perfecte decor voor uw productlancering en bieden ongeëvenaard comfort aan uw gasten. Dat decor zetten we graag in als fundament om een uniek concept uit te schrijven waarbij uw gasten ademloos naar uw productlancering zullen kijken.

Lancering organiseren met Constant in Beweging

Voordat wij een concept op maat uitschrijven, maken wij graag uitgebreid kennis met u en uw bedrijf. Wij zien productlanceringen als belangrijke communicatiemiddelen voor uw bedrijf. We voelen ons medeverantwoordelijk voor de doelstellingen die we van te voren vast hebben gelegd en de vertaling van uw bedrijfswaarden naar een schitterend evenement. Wanneer u akkoord bent met het door ons geschreven concept, voeren wij de volledige organisatie van de productlancering uit. Van het eten tot het budgetbeheer, wij kunnen u volledig ontzorgen.

Productlancering: drie perfecte locaties

Wij hebben de beschikking over drie fantastische varende evenementenlocaties. En wat uw keuze ook is, uw productlancering is een gegarandeerd een doorslaand succes. Samen geniet u van het steeds weer veranderende landschap dat op het topdeck aan u voorbij trekt, terwijl uw product op verrassende wijze aan het grote publiek gepresenteerd wordt. Voor de intiemere productlanceringen tot 250 gasten hebben wij ons oogappeltje Grace Kelly. Kiest u voor een groter evenement, neem dan zeker een kijkje op Jules Verne of Blue Rhapsody. Meer informatie over onze schepen ziet u hieronder. Wilt u er meer over weten­? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring