constantinbeweging-header-1500
Welkom bij
Constant in Beweging

Constant in Beweging

Constant in beweging koppelt haar unieke schepen aan meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de gasten van onze opdrachtgevers keer op keer met een spectaculaire en gedenkwaardige herinnering van boord stappen. Onze expertise is meerdere malen onderstreept met het winnen van bronzen, zilveren én gouden giraffes. Bekijk onze varende evenementenlocaties op de pagina schepen.

Werken aan uw doelstellingen

Anno nu zijn evenementen geëvolueerd tot impactvolle communicatiemomenten met een budget en duidelijk meetbare doelstellingen. Het is onze expertise om die doelstellingen waar te maken binnen de vooraf afgesproken financiële kaders. Wij bieden daarbij de service die u wenst. Een evenement van A tot Z organiseren, of alleen specifieke ondersteuning bieden waar nodig. Van de culinaire invulling tot de uitnodigingen en het entertainment; ons specialisme ligt in het organiseren van alle facetten die horen bij particuliere evenementen en bedrijfsevenementen. Wij werken daarnaast graag samen met de beste evenementenbureaus van Nederland, om samen tot het beste concept te komen dat past bij uw bedrijf. Wat wij in ieder geval altijd doen, is luisteren naar uw wensen en behoeften voor een concept dat perfect past bij uw identiteit en doelstellingen.

Decor

Het decor van een evenement is een belangrijke factor in haar succes. Niet alleen hebben alle drie onze schepen hun eigen onmiskenbare karakter, uniek aan een varende locatie is het continue veranderende decor. Van de industriële havens van Rotterdam en de romantische steden die ons land kent, tot aan de uitgestrekte uiterwaarden en ongerepte natuur. Voortbewegend op het water bent u constant in een andere omgeving.

Bereikbaar

Wij zijn daar, waar u dat wilt. Met meer dan 150 ligplaatsen in heel Nederland zijn wij altijd in de buurt. Neem contact met ons op om specifiekere locatie wensen met ons te bespreken.