constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Familiedag organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Familiedag organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Familiedag organiseren

Wilt u een familiedag organiseren? Maak extra indruk op uw gasten en ga met een varende locatie van Constant in Beweging in zee! Onze unieke locaties maken een familiedag onvergetelijk. Onze drie schepen hebben ieder hun eigen karakteristieken, maar wat ze gezamenlijk hebben is dat ze zorgen voor een unieke intieme sfeer onder gasten, waarbij zij kunnen genieten van het constant veranderlijke decor buiten. Dans, drink en geniet van heerlijke diners en entertainment terwijl de meest prachtige landschappen aan u voorbijtrekken.

Familiedag organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging is dé eventpartner die u écht verder helpt bij het organiseren van een familiedag. Wij organiseren uw familiedag van A tot Z, net zoals we dat met al onze andere evenementen doen. Dat doen wij echter niet, voordat wij u en uw organisatie door en door leren kennen. Familiedagen zijn niet alleen maar leuk en gezellig, maar vooral ook  waardevolle communicatiemomenten met uw medewerkers en hun gezinnen. Wij begrijpen de waarde van een familiedag. Gelukkig kunt u de organisatie met een gerust hart aan ons overlaten. Met meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van evenementen ontwikkelen we een concept dat volledig bij u en uw bedrijf past!

Locatie familiedag

Wij hebben verschillende schepen in onze vloot, wat ervoor zorgt dat we ook totaal verschillende belevingen kunnen aanbieden. Grace Kelly is ons meest intieme schip, een chique, luxueus Yacht dat zo’n 250 gasten aan boord kan verwelkomen. Blue Rhapsody is het nieuwste schip in onze vloot, en biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van techniek. Blue Rhapsody biedt plaats aan 600 gasten.  Lees hier meer over onze schepen.