constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Personeelsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Personeelsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Personeelsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Personeelsfeest organiseren

Wilt u een personeelsfeest organiseren? Neem dan zeker een van onze varende evenementenlocaties in overweging! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van spetterende personeelsfeesten. Evenementen waarover gegarandeerd nog lang na gesproken zal worden binnen uw organisatie. Dit vanwege de unieke setting, het heerlijke eten en het verrassende entertainment. Versterk onderlinge relaties, bevorder de werksfeer en maak samen gewoon heel erg veel plezier. Blue Rhapsody, Jules Verne en Grace Kelly zijn dé plek voor uw personeelsfeest.

Personeelsfeest organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging is dé eventpartner van Nederland. Wij organiseren uw personeelsfeest van A tot Z, net zoals we dat met al onze andere (zakelijke) evenementen doen. Dat doen wij echter niet, voordat wij u en uw organisatie goed hebben leren kennen. Personeelsfeesten zijn in onze visie niet alleen leuk, maar vooral ook waardevolle communicatiemomenten met een heldere doelstelling. Nadat wij deze doelstelling met u in kaart hebben gebracht, zetten wij een concept op papier dat aansluit bij de doelstellingen van uw bedrijf en uw bedrijfscultuur. Wij ontzorgen u volledig, zodat ook u maximaal kunt genieten tijdens het evenement.

Personeelsfeest locatie? Bekijk onze schepen!

In onze vloot varen drie prachtige evenementenschepen, waar wij verschrikkelijk trots op zijn. Ieder schip geeft op haar eigen manier invulling aan een personeelsfeest, maar hebben het continu veranderlijke decor als gemeenschappelijke factor. Waai uit op het topdeck en geniet van de voorbijtrekkende landschappen, terwijl het feestgedruis op de verschillende dekken op de achtergrond hoorbaar is. Jules Verne is een varende kameleon, die in ieder gewenst thema om te bouwen is. Alles kan, het woord onmogelijk negeren wij. Blue Rhapsody is het modernste evenementenschip in de Europese wateren, en biedt de crème de la crème op het gebied van techniek en luxe. Grace Kelly is ons meest intieme schip. Dit schitterend Yacht in jaren '50 Monaco stijl zorgt voor een unieke intieme sfeer, die bijdraagt aan het nader tot elkaar komen van de gasten aan boord.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring