constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Partyboot Rotterdam

Partyboot Rotterdam? Met onze varende evenementenlocaties bieden wij voor ieder type feest de juiste oplossing. Laat jouw gasten deelnemen aan een spetterend feest op de dansvloer, genieten van ultieme culinaire traktaties of uitwaaien op het topdek terwijl de Rotterdamse haven, de unieke skyline, de Biesbosch of een andere locatie naar je smaak aan hen voorbijtrekt. Wij nemen je alle facetten die komen kijken bij het organiseren van een evenement uit handen.

Onze varende evenementenlocaties inzetten als partyboot

Bij Constant in Beweging spreken we eigenlijk bewust niet van partyboten of -schepen. Ze zijn namelijk veel meer dan dat. Onze varende evenementlocaties zijn geschikt voor alle soorten evenementen, van beurzen en congressen tot statige diners, brand events en onvergetelijke (bedrijfs)feesten. Onze schepen hebben hun eigen projectteam, partymanagers, chef-kok en keukenteam, zodat wij je ook daadwerkelijk al het werk uit handen kunnen nemen. Neem contact met ons op wanneer je onze schepen eventueel wilt inzetten voor jouw feest. Wij adviseren je graag vrijblijvend op basis van je wensen en gastenaantal. Partyboot Rotterdam? Kies voor Constant in Beweging!

Partyboot Rotterdam: uitstekende keuzes

Onze vloot bestaat uit twee schitterende schepen, die elk hun eigen verhaal vertellen. Unieke evenementenlocaties die niet te vergelijken zijn met andere schepen in Duitsland en de Benelux. Wanneer wij denken aan een partyboot, denken wij als eerst aan Grace Kelly. Dit luxueuze yacht in chique Monaco-stijl, heeft alles om een spetterend feest te faciliteren. Grace Kelly is charmant en elegant, en biedt precies de juiste sfeer voor een intiem feest tot 250 personen. Voor de grotere varende feesten hebben we de Blue Rhapsody.  Blue Rhapsody is het modernste en meest toonaangevende schip in de markt. Dankzij haar moderne inrichting en techniek, is deze plug-and-play locatie altijd direct klaar voor gebruik.