constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Partyboot Rotterdam

Partyboot Rotterdam? Met drie varende evenementenlocaties bieden wij voor ieder type feest de juiste oplossing. Laat uw gasten deelnemen aan een spetterend feest op de dansvloer, genieten van ultieme culinaire traktaties of uitwaaien op het topdek terwijl de Rotterdamse haven, de unieke skyline, de Biesbosch of een andere locatie naar uw smaak aan hen voorbijtrekt. Wij nemen u alle facetten die komen kijken bij het organiseren van een evenement uit handen.

Onze varende evenementenlocaties inzetten als partyboot

Bij Constant in Beweging spreken we eigenlijk bewust niet van partyboten of -schepen. Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne zijn namelijk veel meer dan dat. Onze varende evenemenlocaties zijn geschikt voor alle soorten evenementen, van beurzen en congressen tot statige diners, brand events en onvergetelijke (bedrijfs)feesten. Al onze schepen hebben hun eigen projectteam,  partymanagers, chef-kok en keukenteam, zodat wij u ook daadwerkelijk al het werk uit handen kunnen nemen. Neem contact met ons op wanneer u onze schepen eventueel wilt inzetten voor uw feest. Wij adviseren u graag vrijblijvend op basis van uw wensen en gastenaantal. Partyboot Rotterdam? Kies voor Constant in Beweging!

Partyboot Rotterdam: drie uitstekende keuzes

Onze vloot bestaat uit drie schitterende schepen, die elk hun eigen verhaal vertellen. Unieke evenementenlocaties die niet te vergelijken zijn met andere schepen in Duitsland en de Benelux. Wanneer wij denken aan een partyboot, denken wij als eerst aan Grace Kelly. Dit luxueuze yacht in chique Monaco-stijl, heeft alles om een spetterend feest te faciliteren. Grace Kelly is charmant en elegant, en biedt precies de juiste sfeer voor een intiem feest tot 250 personen. Voor de grotere varende feesten hebben we Blue Rhapsody en Jules Verne. Blue Rhapsody is het nieuwste, modernste en meest toonaangevende schip in de markt. Dankzij haar moderne inrichting en techniek, is deze plug-and-play locatie altijd direct klaar voor gebruik. Uniek aan Jules Verne is het feit dat we dit schip van binnen volledig kunnen ombouwen naar uw wensen en thema. Beide schepen zijn geschikt voor evenementen tot 600 personen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring