constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Jubileum organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Jubileum organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Jubileum organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Jubileumfeest organiseren

Bestaat uw bedrijf een x-aantal jaar en wilt u een jubileumfeest organiseren om dit groots vieren? Terecht! Constant in Beweging helpt u graag om een spetterend evenement te maken van uw jubileum. De intieme sfeer op onze schepen maakt al jarenlang menig jubileum tot een ongekend succes. Jules Verne, Grace Kelly en Blue Rhapsody zijn drie totaal verschillende varende evenementenlocaties, maar hebben gemeen dat u aan boord geniet van ongekende luxe en een schitterend voorbijtrekkend decor. Jubileum organiseren? Dat doet u uiteraard op een locatie van Constant in Beweging.

Jubileum organiseren met Constant in Beweging

Natuurlijk, wanneer u uw jubileum viert, staan de feestelijkheden centraal. Uw bedrijf heeft een respectabele mijlpaal behaald, en dat mag gevierd worden. Maar naast leuk en gezellig, is het onze visie dat ook een evenement als een jubileumfeest in potentie een duidelijk communicatiemiddel is. Een moment waarop u met uw gasten terugkijkt op de jaren achter u, maar zeker ook vooruit kijkt naar de toekomst.  Wij vinden het belangrijk om u en uw bedrijf van te voren goed te leren kennen, zodat we daarna een eventconcept op papier zetten dat past bij uw doelstellingen en bedrijfscultuur. Na uw akkoord zullen wij u volledig ontzorgen en de gehele organisatie van het jubileum op ons nemen.

Jubileum: drie geschikte locaties

Wij hebben altijd een geschikte evenementenlocatie voor uw jubileum, afhankelijk van het aantal personen waarmee u uw jubileum wil vieren. Grace Kelly is ons meest intieme schip, en de perfecte optie voor een kleinschaliger jubileum tot 250 personen. De grotere jubilea viert u op Blue Rhapsody of Jules Verne, welke tot 600 gasten aan boord kunnen verwelkomen. Wij hebben drie totaal verschillende varende locaties, waardoor we ook totaal verschillende jubilea kunnen organiseren. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd, geheel vrijblijvend, contact opnemen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring