constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Personeelsuitje organiseren

U wilt een personeelsuitje organiseren en bent op zoek naar een unieke locatie? Stop dan met zoeken! Wij hebben de kennis én de locaties in huis om uw personeelsuitje onvergetelijk te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe we van uw personeelsfeest  of -uitje een spetterend evenement maken. Onze schepen Blue Rhapsody, Jules Verne en Grace Kelly geven elk op hun eigen manier invulling aan uw evenement. Wilt u meer informatie? Neem dat gerust vrijblijvend contact op!

Personeelsuitje organiseren met Constant in beweging

Bij een personeelsuitje denken de meeste mensen aan 'iets leuks doen met collega's. Dat is natuurlijk waar, maar in onze ogen is een personeelsuitje veel meer dan dat. Het is een belangrijk communicatiemoment voor een organisatie met haar personeel, en van het personeel onderling. Een personeelsuitje is een teken van waardering en op de dag zelf staat het versterken van de onderlinge banden centraal. Voordat wij een eventconcept voor u uitschrijven, willen wij u daarom eerst goed leren kennen. Wanneer wij uw bedrijfscultuur en doelstellingen kunnen ademen, schrijven wij een concept op maat uit waarvan wij de uitvoer, na uw goedvinden, volledig op ons nemen. Van de uitnodiging  tot het entertainment, als u dat wilt, ontzorgen wij  u volledig!

Personeelsuitje varen? Bekijk onze evenementenschepen!

Doordat wij drie schepen met een eigen uniek karakter hebben, zijn wij in staat om verschillende invullingen te geven aan uw personeelsuitje. Zo beschikken wij over een luxueus Yacht in '50s Monaco stijl. Dit schip, Grace Kelly genaamd, is een garantie voor een intieme, persoonlijke sfeer. Blue Rhapsody is de nieuwste trots in onze vloot en is het modernste en indrukwekkendste evenementenschip in de Nederlandse wateren. Stap samen met uw gasten aan boord en beleef meerdere ademloze momenten. Speciaal aan Jules Verne is dat de kans groot is dat u het schip van binnen niet herkent wanneer u eerder aan boord bent geweest. Deze locatie kan namelijk volledig omgebouwd worden naar ieder gewenst thema.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring