constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Personeelsuitje organiseren

Je wilt een personeelsuitje organiseren en bent op zoek naar een unieke locatie? Stop dan met zoeken! Wij hebben de kennis én de locaties in huis om jouw personeelsuitje onvergetelijk te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe we van jouw personeelsfeest of uitje een spetterend evenement maken. Onze schepen geven elk op hun eigen manier invulling aan jouw evenement. Wil je meer informatie? Neem dat gerust vrijblijvend contact op!

Personeelsuitje organiseren met Constant in beweging

Bij een personeelsuitje denken de meeste mensen aan 'iets leuks doen met collega's. Dat is natuurlijk waar, maar in onze ogen is een personeelsuitje veel meer dan dat. Het is een belangrijk communicatiemoment voor een organisatie met haar personeel, en van het personeel onderling. Een personeelsuitje is een teken van waardering en op de dag zelf staat het versterken van de onderlinge banden centraal. Voordat wij een eventconcept voor je uitschrijven, willen wij je daarom eerst goed leren kennen. Wanneer wij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen kunnen ademen, schrijven wij een concept op maat uit waarvan wij de uitvoer, na jouw goedvinden, volledig op ons nemen. Van de uitnodiging tot het entertainment, als je dat wilt, ontzorgen wij je volledig!

Personeelsuitje varen? Bekijk onze evenementenschepen!

Doordat wij schepen met een eigen uniek karakter hebben, zijn wij in staat om verschillende invullingen te geven aan het personeelsuitje. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Lees hier meer over onze schepen.