100% CORONA PROOF
Slider

Corona-proof

Uw geduld is op de proef gesteld. Maar het mag weer: elkaar live ontmoeten. Het contact dat u tot nu toe mocht hebben met uw relaties of medewerkers bestond voornamelijk uit een virtueel moment met voelbare afstand. Maar echte verbinding ontstaat alleen door live aanwezigheid, oogcontact en samen beleven op een prachtige locatie. Per 01 juli zijn evenementen met grotere gezelschappen weer toegestaan mits het Protocol rond het actuele 1,5 beleid wordt doorgevoerd.

Download het Coronaprotocol Varende Locaties...

Het team van Constant In Beweging heeft niet stil gezeten en de huidige richtlijnen per schip aandachtig bestudeerd en toegepast op de mogelijkheden van de verschillende schepen. Constant In Beweging heeft gezocht naar concepten waarbinnen u uw relaties en/of medewerkers op een bijzondere maar vooral veilige wijze kan ontvangen. Onze schepen bieden bijvoorbeeld het ideale decor voor een dinnercruise tot 200 personen geheel binnen de nu geldende normen. Afhankelijk van het verwachte aantal gasten, adviseren wij u in het best aansluitende schip. Dit arrangementen zijn eenvoudig uit te breiden met een live stream studio of verrassend (virtueel) entertainment dat ook live gestreamd de zaal in kan stromen. Of wat dacht u van een (hybride) theaterdiner, pub quiz of cabaret show waar uw gasten aan boord interactief aan kunnen deelnemen? Genoeg ideeën en 1000 en 1 mogelijkheden.

Spelregels
• Corona-proof, maar toch intiem en dichtbij
• Onze crew ontvangt u op de loopplank en zorgt voor een veilige routes naar de verschillende levels
• Voor uw en onze veiligheid zijn er op diverse punten aan boord hygiëne stations aanwezig
• Looproutes door het schip zijn met pijlen aangegeven
• Gezondheidscheck kan vooraf middels digitaal uitnodiging traject
• Verwelkoming gasten en het van boord gaan zal gefaseerd geschieden
• Geen angst om te boeken: indien uw evenement vanwege overheidsmaatregelen niet kan doorgaan kunt u kosteloos annuleren of verplaatsen