constantinbeweging-header-1500
100% CORONA PROOF

Corona-proof

Het team van Constant In Beweging heeft niet stil gezeten en de huidige richtlijnen per schip aandachtig bestudeerd, toegepast en gecontroleerd op de mogelijkheden van de verschillende schepen. Zo is er een Dekra gecertificeerde “Hygiene beauftragter Club, Messe und Events“ in dienst, waarmee wij de kennis en bevoegdheid in huis hebben om de in Duitsland verplichte vergunning aan te vragen en het hiervoor benodigde protocol te schrijven. De Nederlandse regelgeving is hiermee bij ons het minimale aan maatregelen, de veel strengere Duitse regelgeving de standaard.

Download het Coronaprotocol Varende Locaties...

Constant In Beweging heeft gezocht naar concepten waarbinnen u uw relaties en/of medewerkers op een bijzondere maar vooral veilige wijze kan ontvangen. Afhankelijk van het verwachte en toegestane aantal gasten, adviseren wij u in het best aansluitende schip. Deze arrangementen zijn eenvoudig uit te breiden met een live stream studio of verrassend (virtueel) entertainment dat ook live gestreamd de zaal in kan stromen. Of wat dacht u van een (hybride) theaterdiner, pub quiz of cabaret show waar uw gasten interactief aan kunnen deelnemen? Genoeg ideeën en 1000 en 1 mogelijkheden.

Spelregels
• Corona-proof, maar toch intiem en dichtbij
• Onze crew ontvangt u op de loopplank en zorgt voor een veilige routes naar de verschillende levels
• Voor uw en onze veiligheid zijn er op diverse punten aan boord hygiëne stations aanwezig
• Looproutes door het schip zijn met pijlen aangegeven
• Gezondheidscheck kan vooraf middels digitaal uitnodiging traject
• Verwelkoming gasten en het van boord gaan zal indien nodig gefaseerd geschieden
• Geen angst om te boeken: indien uw evenement vanwege overheidsmaatregelen niet kan doorgaan kunt u kosteloos annuleren of verplaatsen