JULES VERNE

 MAGICAL CRUISING

 

Magical Cruising

De Jules Verne is een exclusief, bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 600 personen. Deze Partycruiser is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen en beurzen, spectaculaire productpresentaties en besloten, varende feesten. De bijzondere uitstraling van de Jules Verne, gecombineerd met de ervaren organisatie, maken elk evenement uniek en persoonlijk.

Op Partycruiser Jules Verne bieden wij voor elk evenement maatwerk, privacy en een ongeëvenaarde service.

Neem contact op

 

Praktische informatie

Partycruiser Jules Verne heeft een oppervlakte van bijna 800m2, verdeeld over 2 etages en 3 lounges. De Jules Verne Lounge beslaat met 380m2 het volledige entreeniveau. Op de eerste etage bevinden zich de Universe Lounge van 310m2 en de meer besloten World Lounge van 75m2. De eerste etage heeft een centrale vide waarin een hydraulisch platform kan oprijzen vanuit het ruim. Een geweldige manier om op indrukwekkende wijze een buffet, een artiest of zelfs een complete auto te presenteren! Tot slot biedt het Top Deck nog zo’n 225m2 in de buitenlucht. Deze plek op het scheepsdak geeft een prachtig uitzicht en de ultieme vaarbeleving van een partyschip. Bovendien bevindt zich hier ook een volledig functionerend helikopterplatform.

 

MET MÉÉR DAN 150 MOGELIJKE AANLEGPLAATSEN!

Hieronder een greep uit de meest gebruikte aanlegplaatsen.

ONZE EVENT – REFERENTIES

Uw goede referentie is ons succes. Op jaarbasis organiseert Constant In Beweging met haar drie disciplines meer dan 200 evenementen. Voor grote en kleine budgetten, door geheel Nederland en over de grenzen, als leverancier voor collegaburo’s met eigen locaties en evenementcatering. Producties waar we stuk voor stuk met trots op terugkijken en als memorabele herinneringen in ons dagboek opschrijven. Om u als bezoeker van deze site in een vogelvlucht mee te nemen langs enkele door het team van Constant In Beweging georganiseerde evenementen hebben we hiervan als referentie een actuele kleine selectie gemaakt.

Bekijk alle referenties