constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Arnhem

Arnhem is onze thuishaven. Aan de Rijnkade bevind zich ons kantoorschip, van waaruit we al meer dan 25 jaar de meest spraakmakende evenementen organiseren. We kennen Arnhem dan ook nog beter dan onze broekzakken, waardoor we kennis hebben van de allermooiste plekjes om aan te meren. Plekken die het perfecte startschot voor uw evenement bieden en waarbij nagedacht is over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Neem gerust vrijblijvend contact op wanneer u op zoek bent naar een evenementenlocatie in de omgeving Arnhem, en geniet tijdens uw evenement van het continu veranderlijke decor en de luxe en intimiteit die onze schepen bieden.

Evenement in Arnhem organiseren met Constant in Beweging

Wij geloven niet in standaard evenementenconcepten. Voor ons is ieder evenement maatwerk; Elk evenement dient te voldoen aan úw bedrijfscultuur en doelstellingen. Daarnaast zien wij een evenement als een belangrijk communicatiemiddel voor uw bedrijf. Wij willen u en uw organisatie dan ook heel erg graag goed leren kennen voordat we een eventconcept op maat uitschrijven. We willen uw waarden, boodschap en doelstellingen kunnen ademen. Na het schrijven van het concept nemen we u met alle liefde de volledige organisatie van het evenement uit handen, zodat u zich alleen maar bezig hoef te houden met uw gasten.

Partyboot Arnhem

Op ons kantoorschip staat nog net geen straf op het gebruiken van de term partyboot. Hoewel onze schepen zeer geschikt zijn om een feest te vieren, vinden we dat we ze met dat woord flink tekort doen. Jules Verne, Grace Kelly en Blue Rhapsody zijn namelijk volwaardige varende evenementenlocaties. Dat betekent dat ze niet alleen plaats bieden aan bedrijfsfeesten, maar ook aan grotere evenementen zoals congressen, beurzen en productpresentaties.  Kijk voor een greep uit de mogelijkheden op de pagina 'evenementen', of klik hieronder door voor meer informatie over een van onze schepen!

 

 

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring