constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Amsterdam

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Amsterdam? Neem dan zeker eens een kijkje op een van onze evenementenschepen! Amsterdam is één van dé evenementensteden van de wereld, en biedt dan ook een breed scala aan evenementenlocaties. Locaties die uw gasten waarschijnlijk al tig keer gezien hebben. Stap daarom af van gebaande paden en kies voor een écht onderscheidend concept. Evenementenlocatie Amsterdam? Kies voor de schepen van Constant in Beweging!

Evenement organiseren met Constant in Beweging

Wij zien evenementen als belangrijke communicatiemomenten, en schrijven altijd een concept uit dat past bij de cultuur en doelstellingen van uw organisatie. Of het nu gaat om een beurs of een personeelsfeest, geen enkel evenement is 'alleen voor de leuk'. Daarom dringen wij er op aan om u en uw bedrijf goed te leren kennen. Pas dan zijn wij in staat om een eventconcept precies op uw wensen aan te laten sluiten.  Geniet samen van uw gasten van de luxe aan boord terwijl het continu veranderende decor aan u voorbij trekt.

Partyboot Amsterdam

Er zijn partyboten genoeg in Amsterdam, maar onze schepen zijn veel meer dan dat. Bij Constant in Beweging spreken we van varende evenementenlocaties. En dat is dan ook precies wat Grace Kelly, Jules Verne en Blue Rhapsody zijn. Al meer dan 25 jaar organiseren wij de meest uitlopende (zakelijke) evenementen op onze schepen. Personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en vergaderingen maar ook volledige (meerdaagse) congressen, beurzen en productpresentaties. Kortom: voor al uw grote én kleinere evenementen bent u bij Constant in Beweging aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring