constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Rotterdam

Zoekt u een bijzondere evenementenlocatie in Rotterdam? Stap af van de gebaande paden en kies voor een varend evenement. Doordat wij kantoor houden in Rotterdam, kennen wij de stad als onze broekzak. We weten dan ook tientallen prachtige aanlegplaatsen aan te bieden die het perfecte startpunt zijn voor uw varende evenement. Plekken ook, waarbij rekening is gehouden met bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Kortom: breek uw hoofd niet over de keuze voor een geschikte locatie maar laat ons dat doen en geniet tijdens uw evenement samen met uw gasten van het voorbijtrekkende landschap en de ongeëvenaarde luxe aan boord. Evenementenlocatie Rotterdam? Constant in Beweging is uw partner!

Evenement organiseren met Constant in Beweging

Ieder evenement is in onze ogen een uniek en belangrijk communicatiemoment. Niet zomaar een bijeenkomst, maar een happening met duidelijke doelstellingen. Wanneer wij een concept voor uw evenement mogen uitschrijven, steken we daarom eerst extra energie in het leren kennen van u en uw organisatie. Op die manier verzekeren we onszelf ervan dat we ook daadwerkelijk een concept op papier zetten dat klopt bij uw organisatiecultuur en -doelstellingen. Wanneer het eventconcept uw verwachtingen overtroffen heeft nemen wij u daarna graag de organisatie van het evenement van A tot Z uit handen.

Partyboot Rotterdam

De term partyboot is bij ons nog net niet verboden: het woord doet onze schepen namelijk flink tekort. Liever hebben wij het bij Constant in Beweging over varende evenementenlocaties. Jules Verne, Blue Rhapsody en Grace Kelly zijn namelijk niet alleen in staat de gasten van personeelsfeesten en vergaderingen aan boord te verwelkomen, maar bieden ook plek aan volledige (meerdaagse) roadshows, beurzen, expos en brand events. Kijk voor een greep uit de eventmogelijkheden op de pagina 'evenementen'!

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring