Juni, maand met beweging , enthousiasme en beleving

Juni de maand van haring, bruiloften, langste dag van het jaar of start van het EK! De maand van luxe eten, barbecues, zon, regen en leuke opdrachtgevers in Nederland en Duitsland. Constant in Beweging kijkt terug op mooie evenementen aan boord en op en aan het water. Met trots sloten we de Brevak Beurs van Brezan automaterialen na geslaagde weken af. In samenwerking met Partyschiffe.de mochten wij vele mooie evenementen organiseren in Düsseldorf en Keulen aan boord van Partyschip Jules Verne en Partyschip Grace Kelly.  In Nederland vertegenwoordigden wij Rotterdam waar we getuigen mochten zijn van het ja-woord tussen DJ Paul Elstak en zijn Kirsten.

Juni, de maand waar we het jubileum mochten vieren van De Ridder BV waarbij de gasten eerst werden verwend met een luxe borrel aan het water in de Eau Lounge en vervolgens aan boord stapten van partyschip Grace Kelly waar The Originals en René Froger de muzikale invulling verzorgden. De avond werd afgesloten met een vuurwerkshow wat het cadeau was voor de directeur! Maar wat is juni zonder haring? De jaarlijkse haringparty van Brenntag stond ook dit jaar weer op het programma aan boord van de Grace Kelly en met succes!

Kortom wij kijken met het team van Constant in Beweging varende locaties terug op een bijzonder geslaagde maand! Een maand met beweging , enthousiasme en beleving! Bedankt aan alle opdrachtgevers en aan iedereen die dit samen met ons mogelijk heeft kunnen maken! Op naar juli!