Bedrijfsfeest Haarlem – Jubileum diner (theaterdiner)

Haarlem heeft zich van zijn mooiste kant laten zien. Vorige week hebben we een schitterende cruise gemaakt over de Spaarne en Mooie Nel.

Theaterdiner

Voor een opdrachtgever hebben aan boord van de Jules Verne, ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan en het afscheid van de directeur, een geweldig theaterdiner georganiseerd. De dresscode tijdens het bedrijfsfeest was ‘black tie’ en iedereen zag er op en top uit.

Jubileum diner

Na het ontvangst met een glas cava zijn de gasten aan tafel uitgenodigd voor het culinaire spektakel. De gerechten werden begeleid door mooie bijpassende wijnen die in samenspraak met de opdrachtgever zijn geselecteerd.

Feest

Na afloop van het diner hebben de band en DJ de regie overgenomen. Dat zorgde voor een bruisende afterparty. Onder het genot van een cocktail van de cocktailbar gingen tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer.

Offerte bedrijfsfeest

Hebt u binnenkort ook een bedrijfsfeest te vieren? Wellicht een jubileum, afscheid of gewoon omdat het kan? Constant In Beweging zorgt voor een spectaculair feest op het water. Wij regelen alles van A tot Z. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 026 – 351 51 81 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsfeest.