Magical Cruising

Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water! Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten.

Absoluut hoogtepunt is onze ligging: we zijn precies waar het u en het uw gasten uitkomt. Een waardevol gebaar, omdat bereikbaarheid voor veel doelgroepen een steeds grotere rol speelt. Aan boord zijn de mogelijkheden onbeperkt; zonder problemen bouwen we een kookstudio in voor een beurs, vliegen we een auto binnen per helikopter of ruimen we juist alles leeg voor een swingend feest.

 

""Remco onze partymanager heeft ons totaal in de watten gelegd. We hebben ons nergens druk om hoeven maken.”

 

The Yacht Experience

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade

De Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

 

Aanlegplaatsen in Nederland

Gelderland:
ArnhemTiel

Utrecht:
Utrecht

Zuid-Holland:
Rotterdam

Noord-Holland:
AmsterdamZaandamHuizen

Flevoland:
Lelystad

 

MET MÉÉR DAN 150 MOGELIJKE AANLEGPLAATSEN!

Hieronder een greep uit de meest gebruikte aanlegplaatsen.

ONZE EVENT – REFERENTIES

Uw goede referentie is ons succes. Op jaarbasis organiseert Constant In Beweging met haar drie disciplines meer dan 200 evenementen. Voor grote en kleine budgetten, door geheel Nederland en over de grenzen, als leverancier voor collegaburo’s met eigen locaties en evenementcatering. Producties waar we stuk voor stuk met trots op terugkijken en als memorabele herinneringen in ons dagboek opschrijven. Om u als bezoeker van deze site in een vogelvlucht mee te nemen langs enkele door het team van Constant In Beweging georganiseerde evenementen hebben we hiervan als referentie een actuele kleine selectie gemaakt.

Bekijk alle referenties