GRACE KELLY

THE YACHT EXPERIENCE

 

The Yacht Experience

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade.

De Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Neem contact op

 

 

Praktische informatie

De Grace Kelly beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Het schip is standaard ingericht voor maximaal 225 gasten in een gecombineerde sta- zitopstelling. Maar wij passen de inrichting graag naar uw wensen aan. Daardoor is de Grace Kelly écht een perfecte locatie voor een swingend feest, productpresentatie, stijlvol seated dinner of varende beurs.

Vanzelfsprekend is geen enkel evenement aan boord van de Grace Kelly standaardwerk. In overleg met onze opdrachtgever zorgen we voor bijzondere belevenissen op het water die perfect passen. Onze arrangementen geven vooral de eerste inspiratie en een voorproefje van de mogelijkheden aan boord.

 

MET MÉÉR DAN 150 MOGELIJKE AANLEGPLAATSEN!

Hieronder een greep uit de meest gebruikte aanlegplaatsen.

ONZE EVENT – REFERENTIES

Uw goede referentie is ons succes. Op jaarbasis organiseert Constant In Beweging met haar drie disciplines meer dan 200 evenementen. Voor grote en kleine budgetten, door geheel Nederland en over de grenzen, als leverancier voor collegaburo’s met eigen locaties en evenementcatering. Producties waar we stuk voor stuk met trots op terugkijken en als memorabele herinneringen in ons dagboek opschrijven. Om u als bezoeker van deze site in een vogelvlucht mee te nemen langs enkele door het team van Constant In Beweging georganiseerde evenementen hebben we hiervan als referentie een actuele kleine selectie gemaakt.

Bekijk alle referenties