Rijnkade

Arnhem, centraal gelegen in het Oosten van Nederland, is voor de twee partyschepen van Constant In Beweging een vaste thuishaven. Met de schitterend gelegen overdekte passengersterminal, direct gelegen aan de gezellig Rijnkade en bruisend centrum is uw feest, congres, beurs of productpresentatie op een partyschip in Arnhem een sensationele beleving op het water.

Modestad

Arnhem heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld als het Mode hart van Nederland. Niet alleen de bekende mode ontwerpers Viktor en Rolf hebben hier hun oorsprong maar vele andere labels gaan vanuit Arnhem de wereld over.

Evenementenlocatie Arnhem

Naast cultuur is er in Arnhem voor de doorgewinterde evenement organisator een eindeloos aanbod van mogelijkheden die naadloos aansluiten met een event aan boord van een van onze Partyschepen. Het Rijn- en IJssellandschap omringen het Gelderse landschap en zijn er verschillende mogelijkheden om aan en van boord te gaan.

De locatie Arnhem heeft voor het partyschip tevens een eigen aanlegsteiger aan de veerweg te Oosterbeek. Vanaf deze plek kan uw evenement aan boord gecombineerd worden met bijvoorbeeld een teambuildings activiteit te water.

Offerte aanvragen