SPRAAKMAKENDE EVENEMENTEN

De spraakmakende evenementen van Constant in Beweging vormen een persoonlijke, gedenkwaardige herinnering. Om maximale aandacht en betrokkenheid te bereiken, besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van doordachte concepten. We streven naar belevingen met toegevoegde waarde: evenementen en presentaties die verrassen, inspireren en motiveren. In onze optiek gaat het dan ook om de emoties van uw gasten: oprechte verwondering, een gulle lach, onvermoede saamhorigheid en vooral plezier!

ERVARINGEN MET EXTRA DIMENSIE

Constant in Beweging voert het door u bedachte idee tot in perfectie uit. Uw plannen worden snel en efficiënt gerealiseerd. U schakelt ons in met al onze ervaring, voor onze kennis én ons netwerk. En waar nodig vullen we uw idee aan met onze expertise

UITVOERING TOT IN DE PERFECTIE

Uw identiteit, uw marketingcommunicatie, uw imago, uw vraag, uw resultaat. Alle denkbare middelen worden ingezet om uw doelstellingen te realiseren. Voor het beste resultaat maken we gebruik van een vast netwerk. Onze leveranciers hebben zich bewezen: ontwerpers, trendwatchers, adviseurs en uitvoerders.

CONCEPTONTWIKKELING

Ook voor uw marketing- of communicatievraagstukken ontwikkelen wij effectieve oplossingen. Brede kijk op de zaak. Geïntegreerde communicatie, met de inzet van een uitgekiende middelenmix.

Diepgaand onderzoek. Strategisch advies getoetst aan de juiste criteria. Hoge amusementswaarde, hoog rendement.

Contact met uw doelgroepen wordt een vanzelfsprekendheid. Contact is een voorwaarde. Het begint bij contact. Contact met u. Betrek ons vroeg bij uw plannen.

Over ons bedrijfNeem contact op

"Dit bewijst dat een congres echt niet saai hoeft te zijn!

Jullie concept maakte het verschil"

Wij streven naar belevingen met toegevoegde waarde

ONZE EVENT – REFERENTIES

Uw goede referentie is ons succes. Op jaarbasis organiseert Constant In Beweging met haar drie disciplines meer dan 200 evenementen. Voor grote en kleine budgetten, door geheel Nederland en over de grenzen, als leverancier voor collegaburo’s met eigen locaties en evenementcatering. Producties waar we stuk voor stuk met trots op terugkijken en als memorabele herinneringen in ons dagboek opschrijven. Om u als bezoeker van deze site in een vogelvlucht mee te nemen langs enkele door het team van Constant In Beweging georganiseerde evenementen hebben we hiervan als referentie een actuele kleine selectie gemaakt.

Bekijk alle referenties