UNIEK THEATER OP BOOT ROTTEDAM

Locatie Theater Aan het Water, Toen wij uit Rotterdam vertrokken

“Maas Theater Rotterdam presenteert unieke voorstelling in en om de havens van Rotterdam”

Van 26 augustus tot en met 19 september presenteert Maas theater  en dans de bijzondere locatievoorstelling Toen wij van Rotterdam vertrokken. De regie ligt in handen van Floris van Delft die bij Maas eerder de succesvolle voorstelling CASH maakte.

Je stapt op een boot en -met Delfshaven als decor- ontmoet je al varend vijf mensen uit de Rotterdamse haven. Op de kades zie je hen op een beslissende dag in hun leven. Hoe verder je vaart hoe meer hun levens met elkaar verknoopt lijken te raken. Allemaal proberen ze er het beste van te maken. Ben je in staat om je leven te sturen? Of heb je het niet zelf in de hand? Toen wij van Rotterdam vertrokken gaat over de maakbaarheid van de toekomst en de kracht van het lot. In de haven ligt de toekomst aan je voeten en jij kan ervan maken wat je wilt. Of toch niet?

Toen wij van Rotterdam vertrokken is een voorstelling gebaseerd op gesprekken met mensen en bedrijven uit Delfshaven. Laat u door deze voorstelling inspireren voor uw komende bedrijfsevenement en vraag het creative team van Constant In Beweging een concept te bedenken waarin er een op maat gemaakte voorstelling aan u voorbijgaat terwijl u aan boord bent van partyschip Grace Kelly of partyschip Jules Verne.

De verkoop van losse tickets start op 17 juli. De kaartverkoop van de voorstellingen tijdens de Wereldhavendagen (op 4 en 5 september) start op 24 augustus. Kaartverkoop op Maastd.nl.