25 jarig huwelijksfeest op unieke huwelijkslocatie partyschip Grace Kelly

Afgelopen weekend hebben we aan boord van partyschip Grace Kelly een 25 jarig huwelijksfeest mogen verzorgen. Enthousiaste mensen, TOP entertainment en overheerlijke culinaire traktaties waren de ingrediënten voor een succesvolle avond.

Vandaag hebben wij deze enthousiaste e-mail ontvangen die we niet zomaar voorbij willen laten gaan.

Wat een waanzinnig feest hebben wij gehad! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen! Geweldige band, geweldige DJ en Robin Matrix was verbazingwekkend. Eten, drinken en bediening waren super! Wij hebben zo ontzettend genoten en we krijgen alleen maar geweldige reacties. Echt iedereen heeft een topavond gehad, en voor ons vieren was het erg bijzonder.

Illusionist Robin Matrix

Robin Matrix was echt super, wat een goed idee van jou. De jeugd vond hem ook geweldig. Sowieso heeft de jeugd een topavond gehad, ook dankzij Jarnoo die hen de dansvloer op kreeg en daar ook zo goed op inspeelde.

Coverband Nighttrain

De band was echt top! Heerlijke dansmuziek en goede show! We kregen tijdens hun optredens al veel reacties en ze hebben echt top gespeeld, kregen iedereen lekker aan het dansen!

DJ Jarnoo

Jarnoo was waanzinnig goed. Wat een stemming heeft hij er in gebracht met zijn muziek en lekkere geklets. Alles klopte, alles zo goed getimed, een groot feest! Hij was echt een topper!

Veel reacties ook gehad over het schip, iedereen vond het prachtig en zo goed verzorgd! Complimenten voor de crew en bediening, er was werkelijk niets op aan te merken.

Als laatste maar niet als minste, jij heel erg bedankt voor je inzet en goede ideeën, alle mailtjes die heen en weer gingen, het waren er heel wat! Maar je hebt het tot in de puntjes geregeld! Werkelijk alles was geweldig, Veel dank!

Ook op zoek naar een unieke locatie voor uw huwelijksfeest of ander evenement? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Ons event team staat voor u klaar.