Unieke trouwlocatie – huwelijksfeest aan boord van partyschip

Wat eet je op de mooiste dag van je leven?

“En hoe zien de tafels eruit? En de bloemen? Hoe smaakt de wijn? Maar passen zoveel  stoelen wel rond de tafel?” Dit zijn veel voorkomende vragen als een bruidspaar bij ons aan boord is. Gelukkig hebben we aan boord van de partyschepen Grace Kelly en Jules Verne in de afgelopen jaren een groot aantal huwelijken mogen meemaken.

Perfecte voorbereiding

Voorafgaand aan elke bruiloft op een partyschip wordt het aanstaande echtpaar uitgenodigd om alles te proeven, te zien en te beleven. De bruid en bruidegom hebben dan al intensief contact gehad met het salesteam, maar nu ontmoeten ze ook de partymanager en de chef kok. We stellen ons team ook graag voor aan de ceremoniemeester. Zij staan immers samen aan het roer op de grote dag.

Onder het genot van de mooie wijnen, die zijn geselecteerd voor het diner, gaan we de dag tot in de details doorspreken. De chef legt ondertussen de laatste hand aan de gerechten, zodat deze kunnen worden geproefd. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Meer informatie

Uw mooiste dag op het water beleven? Bel voor meer informatie naar 026 – 3 51 51 81 of vul het offerteformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.