Evenementenschip Blue Rhapsody toont het aan: evenementen met impact op 1,5 meter afstand

Met dank aan Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl

Blue Rhapsody is waarschijnlijk één van de weinige evenementenlocaties waar mensen voor ze aan boord gaan eerst een foto van zichzelf maken met de locatie op de achtergrond. Die kracht, van een uitzonderlijke beleving blijft ook in deze corona-tijd keihard overeind. Maar hoe gaat Blue Rhapsody om alle regelgeving om? Hoe is dan de reis van een eventbezoeker? Wij namen de proef op de som.

Evenementenschip Blue Rhapsody blijft ook in COVID-19 tijd een ideale eventlocatie. Zo bleek tijdens Chefs table on Board, waar 4 van de beste chefs van Nederland, samen goed voor 6 sterren, aan boord kwamen om samen een voortreffelijk menu neer te zetten. Het zorgde voor uitverkochte middagen en avonden, terwijl de Blue Rhapsody door de wateren van Rotterdam voer…Maar hoe gaat dat nu in zijn werk? Hoe weet ik dat ik als opdrachtgever veilig en goed doordacht tot maximale indrukken en impact kan komen? EventBranche Sjoerd Weikamp nam de proef op de som:

Constant in Beweging is in de eventbranche niet alleen bekend van de Blue Rhapsody maar ook de Jules Verne en Grace Kelly behoren tot de vloot van evenementenschepen. Voor alle drie varende locaties schakelde de eventorganisatie razend snel, wat leidde tot een corona-proof beleid.

Corona-proof

Uw geduld is op de proef gesteld. Maar het mag weer: elkaar live ontmoeten. Het contact dat u tot nu toe mocht hebben met uw relaties of medewerkers bestond voornamelijk uit een virtueel moment met voelbare afstand. Maar echte verbinding ontstaat alleen door live aanwezigheid, oogcontact en samen beleven op een prachtige locatie. Per 01 juli zijn evenementen met grotere gezelschappen weer toegestaan mits het Protocol rond het actuele 1,5 beleid wordt doorgevoerd.

Download het Coronaprotocol Varende Locaties…

Het team van Constant In Beweging heeft niet stil gezeten en de huidige richtlijnen per schip aandachtig bestudeerd en toegepast op de mogelijkheden van de verschillende schepen. Constant In Beweging heeft gezocht naar concepten waarbinnen u uw relaties en/of medewerkers op een bijzondere maar vooral veilige wijze kan ontvangen. Onze schepen bieden bijvoorbeeld het ideale decor voor een dinnercruise tot 200 personen geheel binnen de nu geldende normen. Afhankelijk van het verwachte aantal gasten, adviseren wij u in het best aansluitende schip. Dit arrangementen zijn eenvoudig uit te breiden met een live stream studio of verrassend (virtueel) entertainment dat ook live gestreamd de zaal in kan stromen. Of wat dacht u van een (hybride) theaterdiner, pub quiz of cabaret show waar uw gasten aan boord interactief aan kunnen deelnemen? Genoeg ideeën en 1000 en 1 mogelijkheden.

Spelregels
• Corona-proof, maar toch intiem en dichtbij
• Onze crew ontvangt u op de loopplank en zorgt voor een veilige routes naar de verschillende levels
• Voor uw en onze veiligheid zijn er op diverse punten aan boord hygiëne stations aanwezig
• Looproutes door het schip zijn met pijlen aangegeven
• Gezondheidscheck kan vooraf middels digitaal uitnodiging traject
• Verwelkoming gasten en het van boord gaan zal gefaseerd geschieden
• Geen angst om te boeken: indien uw evenement vanwege overheidsmaatregelen niet kan doorgaan kunt u kosteloos annuleren of verplaatsen