Blue Rhapsody © 2019 - Robert aarts Photography - All rights reserved

Constant in Beweging al sinds 1898 volop in beweging

Samen maken we het beste van een moeilijke tijd
Dat het een lastige tijd is voor veel organisaties is geen geheim. Ook bij ons moeten er evenementen geannuleerd of verplaatst worden en hebben onze partners het zwaar. Maar het is belangrijk om positief te blijven. Het tij zal immers keren en de wind zal altijd in de zeilen slaan. Wij, als Constant in Beweging, zijn al ruim 100 jaar in bedrijf en dat willen we blijven, zowel zakelijk als voor onze mensen.

Samen is altijd sterker
De saamhorigheid van opdrachtgevers en partners is ontroerend. Dat er met elkaar het beste uit deze situatie wordt gehaald doet ons allen goed. Zowel bij kleine- als grote samenwerkingen kijken we naar de best mogelijke oplossingen, waarbij we altijd met elkaar in gesprek blijven. Zo doen we dat in goede tijden en ook in de mindere. Wij staan altijd voor onze crew, onze partners en voor onze opdrachtgevers klaar.

Blijf communiceren
Wat we missen is het contact met nieuwe opdrachtgevers. Normaal gesproken zijn we weken in gesprek over hoe we een evenement tot in de puntjes kunnen verzorgen. Nu is het stil. Daarom roepen we op om vooral te blijven communiceren. Want wat nu niet kan, verzorgen we gewoon later! Nog meer tijd om niet zomaar partners voor één dag te zijn, maar een echte relatie met elkaar op te bouwen. Precies waar wij als Constant in Beweging voor staan. Laten we met elkaar zorgen voor mooie evenementen in de nabije toekomst. Voor jouw bedrijf, voor onze partners en voor onze crew.

Neem contact met ons op
Wij kijken er naar uit om samen te werken. Wil je alles weten over onze leveringsvoorwaarden, onze prijzen of onze werkwijze? Neem dan contact op met Sanne Krijnen via s.krijnen@constantinbeweging.nl of +31 (0)26 351 51 81 / +31 (0)6 43 25 83 88. Samen maken we er alsnog een evenementvol 2020 van!