Komt er een jubileum aan of heeft u binnenkort iets anders te vieren en zoekt u een originele locatie voor uw bedrijfsfeest? Vier uw feest of evenement op één van de partyschepen van Constant in Beweging. Dan kiest u voor een unieke beleving op het water. De locatie komt naar de gasten toe! Het wordt een bedrijfsfeest waarbij uw gasten van begin tot eind worden meegenomen in wereld van verwennerij, verbazing en vermaak.

Alles weten over uw volgende bedrijfsfeest?
Bel ons gerust op 026-3515181, we brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden…

Bedrijfsfeest aan boord

De vloot van Constant in Beweging beschikt over 2 luxe partyschepen. Maak kennis met Partyschip Jules Verne en Partyschip Grace Kelly.

Jules Verne


Magical cruiser Jules Verne is een partyschip dat mogelijkheden biedt voor gezelschappen van 80 tot 600 personen. Het futuristisch evenementen-schip is van alle gemakken voorzien. Met haar ruime opzet, schitterende lounges, panoramavensters op 2 levels en diverse podia zijn er tal van mogelijkheden aan boord.

Grace Kelly

Partyschip Grace Kelly heeft een capaciteit van 50 tot 250 gasten. Zij is glamoureus en straalt luxe en intimiteit uit. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Beide schepen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen, bedrijfsfeesten, particuliere feesten, congressen, beurzen en alle andere bijzondere gelegenheden.

Wat heeft Constant In Beweging te bieden?

Met haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van evenementenorganisatie denkt het eventteam graag met u mee. Van de juiste opstapplaats tot passende culinaire invulling. Ook zorgen sfeervolle muziek en attractief entertainment voor de perfecte sfeer aan boord. Door onze ervaren eventteams weet u zeker dat de gasten van uw bedrijfsfeest niets te kort komen. De werknemers van Constant In Beweging dragen deze zorg als een kostbaar goed met zich mee. Wij realiseren ons als geen ander dat dit moment een uniek moment moet worden! Kortom, een feest op het water om nooit te vergeten!

Opstapmogelijkheden bedrijfsfeest

Met meer dan 150 Opstapplaatsen in Nederland kunnen wij aanmeren zo dicht mogelijk bij uw gewenste (eigen) locatie.

Wilt u ook een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren? Bel voor meer informatie over alle mogelijkheden naar 026-3515181 of vul het offerteformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.