Eerste weekend ‘Chefs Table on Board’ uitverkocht – verlenging
Afgelopen donderdag deelden we een bericht met daarin de aankondiging van de unieke ‘Chefs Table on Board’ van Michelinsterrenchefs Fred Mustert, Erik van Loo, Jos Grootscholten en Mario Ridder. Op 10, 11 en 12 juli stappen de chefs aan boord van Blue Rhapsody en deze editie is in een aantal dagen uitverkocht! Daarom wordt dit initiatief met een weekend verlengd en zijn er nieuwe mogelijkheden om te boeken.
‘Chefs Table on Board’
Een bijzondere samenwerking van vier sterrenchefs met zes Michelinsterren in totaal. Maak tijdens de ‘Chefs Table on Board’ kennis met de culinaire kunst van deze chefs. Stap aan boord van het state of the art schip Blue Rhapsody van Constant in Beweging en vaar langs de skyline van Rotterdam. Een unieke ervaring als nooit tevoren.
Meet de chefs
- Fred Mustert Restaurant Fred, 2 Michelinsterren
- Mario Ridder Restaurant Joelia, 1 Michelinster
- Erik van Loo Restaurant Parkheuvel, 2 Michelinsterren
- Jos Grootscholten Restaurant Perceel, 1 Michelinster, Gault & Millau Belofte van het Jaar
Het arrangement
- Boarding pass Blue Rhapsody;
- Cruise van 3,5 uur langs de adembenemende skyline van Rotterdam;
- Ontvangst met champagne, amuses door de chefs, kapitein en crew;
- 8- gangen diner, met twee signatuur gerechten per chef
- Inclusief zorgvuldig geselecteerde wijnen;
- Water, koffie, thee en friandises;
- Live entertainment tijdens het diner van een DJ.
Ga op summer chique en geniet van dé gastronomische experience van 2020. Meer informatie of boeken? Hiervoor kunt u terecht op de website van Heerlijk.