Wat ooit als ééndaags evenement is begonnen is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse maritieme festival, 3 dagen lang! In Rotterdam is dit evenement niet meer weg te denken uit de zomermaanden van het jaar. De wereldhavendagen  zullen plaatsvinden op 1,2 en 3 september. Activiteiten op de kade, excursies naar de havens van Rotterdam en spectaculaire shows op het water komen ook dit jaar weer terug. De zaterdagavondshow met een spectaculaire vuurwerkshow is uitgegroeid tot een onderdeel waarvoor mensen uit het hele land naar Rotterdam afreizen.

Uw Wereldhavendagen evenement op maat

De wereldhavendagen samen met uw werknemers, gasten of relaties vanaf het water beleven? Dat kan! Partyschip Grace Kelly opent graag samen met u de deuren om dit evenement van dichtbij mee te maken. Een evenement op maat (tot 250 personen) of geheel in thema ‘werelds’? Het sales team van Constant in Beweging denkt graag met u mee.

Ieder evenement is een aanleiding voor pure verwennerij!

De spraakmakende evenementen van Constant in Beweging vormen een persoonlijke, gedenkwaardige herinnering. Om maximale aandacht en betrokkenheid te bereiken, besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van doordachte concepten. We streven naar belevingen met toegevoegde waarde: evenementen en presentaties die verrassen, inspireren en motiveren. In onze optiek gaat het dan ook om de emoties van uw gasten: oprechte verwondering, een gulle lach, onvermoede saamhorigheid en vooral plezier! Een diner, feestavond, jubileumfeest, personeelsfeest of wellicht een andere bijzondere aanleiding aan boord van een unieke locatie? Wij denken graag mee in een persoonlijk concept!