De TU Boot is al bijna 3 weken onderweg als varende beurs

Op maandag 10 oktober is de varende beurs van Technische Unie van start gegaan in Huizen en ondertussen zijn we al 12 steden langs geweest. Als varende locatie zijn we van 10 oktober tot en met 22 november onderweg met Technische Unie en gaan we heel Nederland door. Met 125 merken en 75 leveranciers, verspreid over 2 dekken en 22 ligplaatsen verdeeld over heel Nederland, is het thema ‘Smart Solutions’ sterk vertegenwoordigd.

Jules Verne als echte TU boot!

Voor bekenden van het schip moet je drie keer knipperen om het schip zowel aan de binnen- als buitenkant te herkennen. Partyschip Jules Verne  vaart als echte TU boot over de rivieren van Nederland en zelfs de gehele buitenkant is gerestyled. Voor een kijkje achter de schermen bij de bestickering van de Jules Verne kun je hier meekijken:

Dagelijks verwelkomen wij honderden bezoekers die kennis komen maken met de leveranciers van Technische Unie en ondertussen getrakteerd worden op diverse walking dinner gerechten. Interesse in de TU boot op een ligplaats in de buurt? Bekijk hier het vaarschema en schrijf direct in!