VARENDE EVENEMENTENLOCATIE PARTYSCHIP JULES VERNE LOCATIE OPENING CONTAINERHAVEN

Partyschip Jules Verne was vrijdag 15 april en zaterdag 16 april in Doesburg de locatie voor de feestelijke opening van de nieuwe containerhaven van Koninklijke Rotra. Het Doesburgse bedrijf nodigde vrijdag zijn externe relaties uit en zaterdag haar personeel.

Speciaal voor externe relaties

Op vrijdag mocht varende evenementenlocatie Jules Verne, na een prachtige vaart door de uiterwaarden van de IJssel, aanmeren bij de nieuwe overslag terminal. Na een plenaire sessie tijdens de vaart werden de externe relaties van Rotra uitgenodigd voor de officiële opening. Het topdeck van de Jules Verne kleurde ‘Rotra geel’. Een vliegshow, vuurwerk, ballonnen en niet te vergeten een spontaan zonnetje zorgde voor een spectaculaire opening. De avond werd afgesloten met een overheerlijk diner aan boord.

Rotra uit waardering voor personeel

Zaterdagavond werden 600 personeelsleden verwelkomd aan boord van varende evenetementenlocatie Jules Verne. Na een welkomstwoord en een Rotra video was iedereen klaar voor het diner met aansluitend de feestavond. De stevige beats van coverband Nightrain, verzorgd door GigWorld entertainment, zorgde voor een geweldige sfeer en bij het casino konden de gasten een gokje wagen. Goochelaar Tel Smit zorgde daarbij voor verbluffende table magic.

Complimenten werden direct na dit tweedaagse evenement in ontvangst genomen. “Wij willen jullie heel erg bedanken! Het liep allemaal fantastisch door de samenwerking van het hele team”, aldus Rotra.

Ook een onvergetelijk evenement voor uw relaties of personeel op een unieke (varende) locatie organiseren? Ons event team staat voor u klaar, vraag nu een offerte aan.