WORLD FOOD FESTIVAL 18 SEPT T/M 26 OKTOBER

Combineer een rondleiding op de Grace Kelly of de Jules Verne aan onze eigen ligplaats te Rotterdam aan de Piet Smitkade met een culinaire ontdekkingsreis tijdens het World Food Festival 2013.

Het World Food Festival presenteert eten op zijn Rotterdams. Van de Rotterdamse gehaktbal tot culinair huzarenstuk. Ruim vijf weken lang laten horeca, voedselproducenten, wetenschappers en topkoks zien, horen en proeven wat de stad schaft. Het festival spreidt zich uit over de hele stad en de haven. Kloppend hart is het Museumpark met het Future Food House.

Food for thought
Met grote en kleine events, markten, proeverijen, workshops, interactieve tentoonstellingen, stadsroutes en havenexcursies brengt het festival de bezoekers in aanraking met de volledige voedselketen. Het programma gaat in op culinaire trends en de nieuwste ontwikkelingen in de voedselindustrie, heeft aandacht voor wereldvoedselvraagstukken, de invloed van voeding op de gezondheid en lokale initiatieven op het gebied van duurzame voedselproductie. Het veelzijdige programma van het World Food Festival gaat verder dan de smaakpapillen en biedt ook ‘food for thought’. Voor meer informatie over het programma:

http://www.worldfoodfestival.nl/nl/programma/programma-overzicht/