BEA World Award voor Blue Rhapsody

Blue Rhapsody wint in de categorie ‘Best Celebration/ Product Launch Venue’ 2019

Op 29 november 2019 heeft de prestigieuze Nederlandse evenementenlocatie Blue Rhapsody van rederij Constant in Beweging uit Arnhem, de award binnen gesleept voor Best Celebration/ Product Launch Venue, tijdens de BEA World Awards in Milaan. Blue Rhapsody wordt daarmee door de vakjury beloond voor zijn creativiteit, innovatie, effectiviteit, techniek en strategische communicatie. Hiermee is het splinternieuwe evenementenschip (2019) een echt boegbeeld voor innovatie in de internationale evenementenindustrie. Managing Director Eric van der Zwaluw was samen met collega Sanne Krijnen in Milaan aanwezig om de prijs namens het gehele team van Blue Rhapsody in ontvangst te nemen.

Een eerste reactie

“Ik ben ontzettend blij en trots op het winnen van één van de belangrijkste prijzen binnen de branche. Het beloont niet alleen Blue Rhapsody als ‘celebration/ product launch’ locatie, maar ook het team dat onze bijzondere missie met bloed, zweet en tranen heeft weten mogelijk te maken”, aldus Eric van der Zwaluw, Managing Director bij Constant in Beweging, moederbedrijf van Blue Rhapsody. Het schip dat begin juli jl. officieel aan de evenementenbranche werd gepresenteerd, heeft een eerste reeks evenementen in het binnenland achter de rug en is met deze BEA World award op zak klaar om ook de rest van de Europese markt te gaan veroveren.

Over  ‘The Best Event Awards’

Bea World is een initiatief dat excellentie binnen de wereldwijde eventbranche viert en spelers bekroont met The Best Event Awards gedurende ‘The International Festival of Events and Live Communication’ dat dit jaar in Milaan plaats vindt (27-30 november). The Best Event Awards (voorheen bekend als EuBea – European Best Event Awards), zijn opgericht om het belang van evenementen binnen marketingplannen van grote en kleinere bedrijven te promoten en deelnemende bureaus uit 37 landen te inspireren met nieuwe ideeën voor toekomstige projecten. The Best Event Awards worden inmiddels gezien als de meest uitdagende internationale erkenning binnen de industrie, waarvoor jaarlijks diverse geselecteerde bureaus het podium trotseren om hun projecten aan een zorgvuldige gekozen vakjury te presenteren.