BEDRIJFSEVENEMENT MET DINER EN FEEST OP PARTYSCHIP IN ANTWERPEN

In het kader van Constant in beweging vertrok de Grace Kelly gisterenochtend naar Antwerpen voor een luxe diner bij onze Zuiderburen. Tijdens de vaart richting Antwerpen is het schip van een informele opstelling omgetoverd naar een dineropstelling. Chique ronde tafels met zwart linnen vormde het sfeervolle decor van de avond. Het partyschip was volledig ingericht naar de wensen van de opdrachtgever voor wie wij namens Battoo, in samenwerking met Grace Robinson Evenementen, een zakelijk evenement mochten organiseren.

Het internationale gezelschap werd ontvangen met een keuze uit Gin Tonic of Grace Kelly Champagne en werd aansluitend uitgenodigd om aan tafel te gaan voor een 4 gangen diner. De bediening serveerde de gasten bij iedere gang een passende wijn die werd verzorgd door onze vaste wijnleverancier.

De avond werd afgesloten met een bruisende after-party waarbij de DJ er een echt feest van maakte.

Evenement op maat

Constant in Beweging varende locaties biedt een groot aantal mogelijkheden aan boord van haar schepen Grace Kelly en Jules Verne. Wij helpen u bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsfeest, zakelijk evenement, klantendag of beurs. Wilt meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.