DINEREN OP SCHIP – UNIEKE CULINAIRE VERRASSINGEN OP PARTYSCHIP JULES VERNE

Dat smaakt naar meer!

Dat Constant in Beweging schitterende varende locaties heeft, daar zijn we stiekem wel erg trots op. Daarom is het wellicht nog wel belangrijker om extra uit te blinken op culinair gebied en daar is de chef (met zijn keukenbrigade) zich zeker van bewust.

Tweedaags bedrijfsevenement

Constant in Beweging organiseert in april een tweedaags bedrijfsevenement voor de opening van de overslag terminal van Rotra Forwarding BV. De relaties en medewerkers van dit bedrijf worden verwelkomd aan boord van Partyschip Jules Verne.

Culinaire verrassingen

Het event team van Constant in Beweging heeft haar opdrachtgever van te voren uitgenodigd voor een proefsessie waarbij veel verrassende vers bereide gerechten op het menu staan. Vol enthousiasme presenteren wij hier een variatie van diverse gerechten die tijdens dit tweedaagse evenement de revue passeren. Deze voorbereiding smaakt naar meer!

Uw unieke (bedrijfs)evenement

Wilt u ook een evenement organiseren met culinaire hoogtepunten op een unieke varende locatie? Het event- en culinaire team staan voor u klaar met creatieve ideeën en een professionele aanpak. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.