Oscar uitreiking op de Grace Kelly

Op 13 december 2019, voor alle eindejaarshectiek, werden medewerkers van de Quint Group tijdens een personeelsfeest als sterren onthaald aan boord van onze Grace Kelly. In een weelde van luxe werd er tot in de late uren gefeest op het evenement met het thema “Night at the Oscars”. Van limousines tot een ‘one minute of fame’ op de rode loper. De Quint Group liet in samenwerking met Constant in Beweging zien dat onze polder wel degelijk weet wat glamour is.

Night at the Oscars

Reeds maanden voorafgaand aan deze bijzondere avond aan boord van Grace Kelly, werden de genodigden getriggerd door korte vlogs waarin zij werden uitgedaagd zich uit te dossen. Een Green Room, make-up en styling, fans aan de rode loper, limousines… de kade van Rotterdam beleefde een sparkling moment. Na de uitreiking van een meters hoge Oscar, die ten deel viel aan alle medewerkers, barstte het feest los. Het evenement, bedacht door Quint en uiteindelijk verder vormgegeven en uitgewerkt door Constant in Beweging, werd een daverend succes.

Jeroen Raijmakers, Group Marketing Manager bij Quint


“Constant Geerling van Constant in Beweging en zijn team hebben feilloos aangevoeld welke boodschap we dit jaar op de collega’s wilden overbrengen: namelijk dat zij de sterren zijn van ons bedrijf!”

Het team van Constant in Beweging heeft volgens Jeroen de verwachting overtroffen door een fantastische avond neer te zetten. Hij noemt de samenwerking fijn en het event een unieke beleving waar nog lang over na zal worden gepraat.

Over de Grace Kelly

De Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade. Het schip is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen. Zo beschikken gasten over verschillende ruimtes verdeeld over drie levels. Het schip is standaard ingericht voor maximaal 250 gasten in een gecombineerde sta- zitopstelling. Maar wij passen de inrichting graag naar de wens van onze klant aan. Ook interesse? Neem direct contact met ons op.